Hoj!
Za servis suzike bi potreboval motorno olje, olje za v peto in pa pumpico za peto motorja.
Če ne bo šlo drugače, bom letos spet v Trzinu pri Rožej navtiki vzel, sam se mi zdijo tiste tube z oljem za peto kar drage. Ve kdo če paše yamaha adapter tudi na suzuki? Takale recimo.
Torej, če ima kdo ugodno olje in napotke za pumpico, se priporočam. Najbolje na ZS.
Hvala
servis suzuki df150
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: servis suzuki df150
Adapter paše, olje pa kupi v litrski kantici, bo ugodneje.
Olje vzameš Liqui Moly 75W90 GL5 je liter okoli 20€ pa eno od boljših polno sintetičnih olj za tovrstne prenose.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Jao,ne mi prosim zamerit.Vzdrčevalec sem ,ne nek velik tajkun,pa res zeeelo težko prebiram o tem ,kje je ugodno pol litra olja za kupit, za motor, ki stane 25 k e.Jebeš kje je to ugodno,šteje sm ktero olje je najboljše,beri najbolj primerno za to in to.Šparimo pa na piru raj.
Aegir, Bavarko in Mare, hvala za mnenja in linke. Bom nabavil pumpico in zrihtal.
Polanc, čist nč ti ne zamerim, ampak zastopm te pa tut ne. Ljudje majo svašta enih povezav, dostopov, mnenj in izkušenj. Men se ne zdi nč škoda vprašat če ma kdo kako ugodno varijanto za olje, antifauling, polirpaste, ... Bo nekdo kak euro zaslužu pa jaz kakega prišparal. Pa nima veze kolk stane motor v katerega bom to natoču.
Mogoče mi bo še za pir ostal, da bova lažje nazdravla za tvoj rojstni dan
Vse najboljše
Polanc, čist nč ti ne zamerim, ampak zastopm te pa tut ne. Ljudje majo svašta enih povezav, dostopov, mnenj in izkušenj. Men se ne zdi nč škoda vprašat če ma kdo kako ugodno varijanto za olje, antifauling, polirpaste, ... Bo nekdo kak euro zaslužu pa jaz kakega prišparal. Pa nima veze kolk stane motor v katerega bom to natoču.
Mogoče mi bo še za pir ostal, da bova lažje nazdravla za tvoj rojstni dan
Vse najboljše
Veš,to sem včeri pisu,ne resn jemat.sej tud jsz vprašam in najdem če se le da kje ceneje..Iz kje pa si?jaz imam tako pumpico in ti jo lahko posodim.jutri grem za umag in gredoč tud kam ob poti dostavim.Hvala za lepe želje
Hvala Polanc, pumpico za olje sem že naroču. Uživaj na morju 
NA hondo paše adapter?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov