Pozdravljeni, kupila sem čoln z motorjem yamaha 30 DEOS. Motor je dvotakten, letnik 1996. Zanima me ali gre kakšno posebno olje, ker ima motor mišelator (sam pripravlja mešanico) ali lahko dam bilo kakšno za dvotaktne motorje. Sem še začetnica in zraven ni bilo priloženih nobenih navodil... Vsem že vnaprej hvala za pomoč.
Lep pozdrav, Kaja
yamaha 30DEOS
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Pozdravljna nova morjeplovka!
Lepo, da se za navtiko zanimajo tudi ženske. Dobro bo katerikoli olje z oznako TCW3. Mora biti nujno za vodno hlajene izvenkrmne motorje.
Lahko greš k Rožeju, pa ti ga bo natankal iz soda, originalno od Yamahe, pa mislim, da bo še ceneje kot tisto, ki ga kupuješ po liter.
Lepo, da se za navtiko zanimajo tudi ženske. Dobro bo katerikoli olje z oznako TCW3. Mora biti nujno za vodno hlajene izvenkrmne motorje.
Lahko greš k Rožeju, pa ti ga bo natankal iz soda, originalno od Yamahe, pa mislim, da bo še ceneje kot tisto, ki ga kupuješ po liter.
Dobrodošla morjeplovka Kaja. So ti že zgoraj odgovorili, Quicksilver, ki ga ima Tom 3 litre ti priporočam, ker je to verjetno najboljše olje za 2T motorje, drugače pa Yamalube je enako odlična izbira. Kakšnega Petrola, Ine in podobnega pa se raje izogibaj.
Janadino, K4jchy se pa prebere Kajči.
Namesto črke A je številka 4, ki je precej podobna A, hehe, naprej pa malce poangleženja in je to to.
LP
Janadino, K4jchy se pa prebere Kajči.
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti