Rad bi usposobil prebrikan fekalien tank.
Kupil sem že tako jadrnico, ki je bila opremljena za čartersko rabo, s prebrikanim tankom.
Ker so sidrišča vedno bolj polna in tudi ni lepo spuščati fekalij direktno na sidriščih in zalivih v vodo, bi rad to stvar uredil.
Sedaj je enostavno iztaknjena cev iz vhoda v fekalien tanka dimenzije 1 1/2 cole in z vmesno cevjo direktno povezana z izhodnim ventilom.
Skrbi me kako povezati izhod iz fekalien tanka s izhodnim ventilom, saj je izhodni dulček debel 38mm oz 1 1/2 cole, izhodni ventil pa klasične debeline.
Kje lahko nabavim ustrezni reduktor in kakšno cev, da ne prepušča smrada.
Vesel bi bil imena kakega mojstra iz obale, ki si bi vzel čas pomagati. Jaz se malo bojim sam šariti okoli izhodnih lukenj iz barke, tesnjenje itp.
Hvala za vsak dobrohotni nasvet.
Fekalien tank; usposobitev
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Fekalien tank; usposobitev
Flying is beautiful.
Sailling is better!
Sailling is better!
Re: Fekalien tank; usposobitev
Vsise in ventile sem 2020 kupil pri SVB, pa kot vidim imajo tudi tisto kar tebi manjka. KLIK.
motorni
Tramontana..g Erna ve vse okol tega.Če nima naroči ..ok kvaliteta in normalna cena
Imam viška nastavek za izsesavanje vsebine tanka.
Med tem sem se tudi jaz zabaval s tem.
Dobil odgovor od strokovnjaka, da je potrebno menjati, če hočem ok to narediti, cel iztopni ventil, tudi tisti del, ki gre skozi barko. To pa moraš narediti, ko je barka zunaj. Iz tega sledi, da imam čas do pomladi 2024 nabirati dele
in nasvete.
Ima kdo kake praktične izkušnje in nasvete.
Dobil odgovor od strokovnjaka, da je potrebno menjati, če hočem ok to narediti, cel iztopni ventil, tudi tisti del, ki gre skozi barko. To pa moraš narediti, ko je barka zunaj. Iz tega sledi, da imam čas do pomladi 2024 nabirati dele
Ima kdo kake praktične izkušnje in nasvete.
Flying is beautiful.
Sailling is better!
Sailling is better!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost