Dobro lepilo - guma

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

Dobro lepilo - guma

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » Ne Maj 07, 2023 18:16

Mam en ostarel byboat, ki ga bom pocasi menjal, a za kako leto, dve bo se dober, sploh, ker se ne sekiram ce ga bo kdo po nekem cudnem nakljucje vzel za svojega :)

Iscem eno dobro lepilo, da polimam nekaj malenkosti, ki visijo stran. Nic flikanja, zgolj lepotni popravki.

Katero lepilo priporocate?
Uporabniški avatar
pinosat
Admiral
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: Dobro lepilo - guma

OdgovorNapisal/-a pinosat » Ne Maj 07, 2023 18:51

Če je PVC, samo Adegrip ... ni šans, da spusti. Zbrusiš v žamet, namažeš, počakaš 5-10 minut, namažeš še enkrat, spet počakaš, potem pa industrijski fen, ko stisneš, drži kot pribito ... preverjeno pri SUP-ih in kitajskih raftih ... dober SUP se napihuje na bar in več, pa še ni noben spustil potem, ko mi jih nosijo popravljat in popravim

aja, pardon, vidim , da je guma ... sem spregledal. Sicer sem na rafte, take, kot je v moji profilki, nalepil nosilne ročke iz gume, torej guma na PVC, pa ravno tako že 12 let drži ...
Nazadnje spremenil pinosat, dne Ne Maj 07, 2023 19:03, skupaj popravljeno 13 krat.
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Ne Maj 07, 2023 18:53

Poišči na forumu. O tem smo pisali pa ta hip ne najdem. Imajo ga v http://www.rematiptop.si in to ne nekaj kar tako ampak profi lepila za proizvodnjo gumenjakov, tudi v majhnih pakiranjih.
Darh
Admiral
Kraj: Tu bolje- Pula

OdgovorNapisal/-a Darh » Ne Maj 07, 2023 19:25

Ali pa poklici @mikele-ta, on bo tudi vedel,kaj rabis
Darh
Admiral

OdgovorNapisal/-a Darh » Ne Maj 07, 2023 19:27

pinosat napisal/-a:Če je PVC, samo Adegrip ... ni šans, da spusti. Zbrusiš v žamet, namažeš, počakaš 5-10 minut, namažeš še enkrat, spet počakaš, potem pa industrijski fen, ko stisneš, drži kot pribito ... preverjeno pri SUP-ih in kitajskih raftih ... dober SUP se napihuje na bar in več, pa še ni noben spustil potem, ko mi jih nosijo popravljat in popravim

aja, pardon, vidim , da je guma ... sem spregledal. Sicer sem na rafte, take, kot je v moji profilki, nalepil nosilne ročke iz gume, torej guma na PVC, pa ravno tako že 12 let drži ...

Kje pa dobis ta Adegrip? Jaz bi na sup-u prilepil eno rinko, da ga lazje privezem na coln.
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » Ne Maj 07, 2023 19:46

pinosat napisal/-a:Če je PVC, samo Adegrip ... ni šans, da spusti. Zbrusiš v žamet, namažeš, počakaš 5-10 minut, namažeš še enkrat, spet počakaš, potem pa industrijski fen, ko stisneš, drži kot pribito ... preverjeno pri SUP-ih in kitajskih raftih ... dober SUP se napihuje na bar in več, pa še ni noben spustil potem, ko mi jih nosijo popravljat in popravim

Ne vem al je guma al PVC... Pac material iz katerega so male gumice, najbrz je enak ali podoben...
mikele
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a mikele » Ne Maj 07, 2023 19:49

Ko se dobiva ti bom dal lepilo, tudi ti Darh ga lahko dobiš pri meni.
Darh
Admiral

OdgovorNapisal/-a Darh » Ne Maj 07, 2023 19:52

mikele napisal/-a:Ko se dobiva ti bom dal lepilo, tudi ti Darh ga lahko dobiš pri meni.

Sem razmisljal tudi, da ti ga pripeljem, sedaj ti ga bom. Hvala
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » Ne Maj 07, 2023 21:41

mikele napisal/-a:Ko se dobiva ti bom dal lepilo, tudi ti Darh ga lahko dobiš pri meni.

Super, hvala

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti