Saje iz izpuha
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Saje iz izpuha
Po enourni voznji sem motor prestavil v nevtralno. Motor komaj drzi obrate nato ugasne. Ko sm g z dodanim gasom prizgal je iz avspuha vrglo saje. Ko se shladi spet dela bp. Zgleda motor drzi visje obrate ker je mrzel. Motor pod obrari dela bp. Ampak vedno ko ga dam v prosti tek crkne. Kaj bi to lahko bilo? Motor mercruiser 5.0 mpi.
Re: Saje iz izpuha
En počen cilinder kamor pari maaaalo vode ki pod obrati zgori,bok ti daj da ni to.
Malo prepihana glava,ali niso kitani vijaki..
Je tud malo belomodrega dima?
Malo prepihana glava,ali niso kitani vijaki..
Je tud malo belomodrega dima?
Vijaki niso kitani. Prav tako nobenega dima. Pred sezono sem naredil test cilindrov in na vseh okoli 165 Psa tlaka.
Vijaki morajo bit kitani ,
Sem mislil da je to s kitanjem kaksna fora za poceni popravilo. Tako da mislim da je kakor je originalno. Sedaj saj ni vec. Sem pa malo prebiral glede nizkih obratov in bi lahko bil tudi IAC ali samo muffler filter. Ker ko dodam cisto malo gasa je vse ok. Dodam ga za odtenek da motor dela na 600rpm.
Primozs napisal/-a:Sem mislil da je to s kitanjem kaksna fora za poceni popravilo. Tako da mislim da je kakor je originalno. Sedaj saj ni vec. Sem pa malo prebiral glede nizkih obratov in bi lahko bil tudi IAC ali samo muffler filter. Ker ko dodam cisto malo gasa je vse ok. Dodam ga za odtenek da motor dela na 600rpm.
A ni 600 obratov mal premalo?
Ja mislim da je 650 po defoltu
polanc napisal/-a:Vijaki morajo bit kitani ,
Zakaj pa morajo biti “kitani”??
Ker okoli kroži voda..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov