Serviser
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Serviser
Pozdravljeni ljubitelji slanega in mokrega,
Fotr ima enega starega Jonhsona 8 (1997, 2T), pa me zanima, a kdo ve za kakšen dober servis (impeler, vpljinjač...), lokacija kjerkoli v SLO, lahko pa tudi kje v CRO.
Sej cena vem, da bo tako kot da bi imel 80konjev, ampak je ves nesrečen, ker ne more rib lovit ter tistih lignjev.
Za vse namige se že vnaprej zahvaljujem.
L.p. Matic
Fotr ima enega starega Jonhsona 8 (1997, 2T), pa me zanima, a kdo ve za kakšen dober servis (impeler, vpljinjač...), lokacija kjerkoli v SLO, lahko pa tudi kje v CRO.
Sej cena vem, da bo tako kot da bi imel 80konjev, ampak je ves nesrečen, ker ne more rib lovit ter tistih lignjev.
L.p. Matic
Hvala na razumevanju
Re: Serviser
Jurca, Žigonova 13, Ljubljana.
Meni je zrihtal Johnsona v nulo k ni vžgal niti pod razno...
a-lex napisal/-a:Jurca, Žigonova 13, Ljubljana.
nič več ne dela tega, že kar nekaj časa tudi Evinrude ne popravlja ampak samo kak redni servis naredi
PogachnyK napisal/-a:Pozdravljeni ljubitelji slanega in mokrega,
L.p. Matic
delov skoraj ne boš več dobil, kar je največji problem, mogoče kaj iz USA, pozabi na uradne servise, ker jih davno ni več, če ti ga bo kak entuziast vzel v popravilo,a bo , kot sem rekel imel težavoz deli
daj kup fotru eno Yamaho al pa Tohatsu
sam imam eno Yamaho F8 letnik 2013 malo v uporabi, zelo dobro ohranjen , ga prodam, ker kupujem močnejšega cena ugodna za ta tip motorja 1.200€
Pozdravljen,
Sej drugače deluje lepo, samo impeler je star 10let plus.
Pa zaradi teže mora žal biti 2T
Se mi je zdelo, da se s temi dedki ne ukvarjajo več...
Sej drugače deluje lepo, samo impeler je star 10let plus.
Pa zaradi teže mora žal biti 2T
Se mi je zdelo, da se s temi dedki ne ukvarjajo več...
Hvala na razumevanju
impeler po moje dobiš ker so standardni,in jih ne izdeluje proizvajalec motorjev,moje mnenje
Sej, če čez zimo ne staknem nikjer nobenega, bom pač primoran se sam poigrati,
Ne maram imperjalnih tehnikarij.
Ne maram imperjalnih tehnikarij.
Hvala na razumevanju
Jaz tudi.
MKN
MKN
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov