Pregretje motorja
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Pregretje motorja
Letošnji dopust se mi je 2x zgodilo, da je aktivirala kontrola za pregretje motorja (Suzuki 70). Prvič sem odreagiral panično in takoj ugasnil motor, potem pa preveril odprtine za vsis hladilne vode, ki so bili normalno čisti. Naslednjič (čez nkaj dni) sem motor pustil v prostem teku in najprej pogledal ali šprica voda čez kotrolno odprtino. Voda je normalno špricala, vendar je bia na otip skoraj hladna. Ali je možno, da zašteka termostat, ki po ugasnitvi motorja in krajšem premoru zopet normalno dela? Po tem sem ob spremstvu drugega čolna preizkušal motor, ga 15-20 min. vozil na max, vlekel smučarja in se napaka ni ponovila. Imam pa slab občutek, ker ne vem kdaj se bo napaka ponovila. Kaj mi je storiti, da bom zopet siguren v motor?
mirno morje
Temeljito prekontroliraj kanale, kolikor je pač možno, očisti termostat in njegovo ležišče, ob tem pa termostat tudi sprobaj če deluje v redu.
Male školjkice se lahko naselijo tudi V kanalih , ne samo na vhodu.
Eno varianto čiščenja kanalov , sem pobral z drugega ( D ) foruma, kjer je možakar kupil tablete za čiščenje protez ( sem jaz tudi. V Hoferju imajo en paket, 105 kom. za 2,70 €). Vzameš ene pet paketov na 50 l vode, in vsuješ vse tablete noter. Je pa to način odstranjevanja apnenca in drugih nečistoč. Školjke če so prisotne , potrebujejo močnejše sredstvo ali mehansko odstranitev.
Jaz sem že spiral motor, na pomlad ( je še na suhem ), po uporabi teh tablet, pa sem bil zelo presenečen , kaka brozga je še kljub temu pritekla oz. ostala v sodu.
LP
Male školjkice se lahko naselijo tudi V kanalih , ne samo na vhodu.
Eno varianto čiščenja kanalov , sem pobral z drugega ( D ) foruma, kjer je možakar kupil tablete za čiščenje protez ( sem jaz tudi. V Hoferju imajo en paket, 105 kom. za 2,70 €). Vzameš ene pet paketov na 50 l vode, in vsuješ vse tablete noter. Je pa to način odstranjevanja apnenca in drugih nečistoč. Školjke če so prisotne , potrebujejo močnejše sredstvo ali mehansko odstranitev.
Jaz sem že spiral motor, na pomlad ( je še na suhem ), po uporabi teh tablet, pa sem bil zelo presenečen , kaka brozga je še kljub temu pritekla oz. ostala v sodu.
LP
Odvisno kakšen je tvoj motor 4T ali 2T pri dvotaktnih se lahko sproži tudi opozorilni alarm za premalo olja v posodi(zelo podoben zvok)pri pregretju še obrati padejo za polovico. Je pa tako, lahko se ti je med vožnjo gor na sesalne odprtine za hladilno vodo nalimala pvc vreča(lahko samo majhen A4 košček) in ko si ugasnil je šla dol. Meni se je to enkrat zgodilo, pa še črna je bila tako, da ko sem gledal dol jo še videti ni bilo dokler nisem ugasnil motorja in potem je odplavala. Od takrat med vožnjo gledam skoraj več nazaj (kontrolni iztok), kot pa naprej. Vseeno pa preglej termostat in ostale stvari kot je svetoval Atilone.
Meni se je to tudi dogajalo lani na 2T motorju.
Po paniki kaj vse bi lahko bilo (impeler, termostat, zamašeni kanali).
Vse je bilo isto kot v tvojem primeru.
Poklical sem serviserja in ta je rekel, da so to lahko samo svečke in res šel sem po nove svečke in motor se ne pregreva več.
Prej sem imel svečke Bosna zdaj pa original Champion.
Po paniki kaj vse bi lahko bilo (impeler, termostat, zamašeni kanali).
Vse je bilo isto kot v tvojem primeru.
Poklical sem serviserja in ta je rekel, da so to lahko samo svečke in res šel sem po nove svečke in motor se ne pregreva več.
Prej sem imel svečke Bosna zdaj pa original Champion.
Žio,
imel sem podoben problem s Suzuki 50 (4 stroke). Tudi meni se je vžgala kontrolna luč za pregrevanje (kar večkrat). Po pogovoru s serviserjem v Kopru naj ne bi bilo nič hudega. Po sezoni sem odšel na le-ta servis, da so mi diagnosticirali motor. Ugotovljeno pa ni bilo nič. To je bilo prvo leto, drugo leto, tretje leto pa mi je motor riknil. Pregrelo ga je, kar mi kontrolna luč ni javila, počila je glava, voda je prišla v le-to in lahko si misliš kakšen dopust sem imel, če se mi je to zgodilo tretji dan in sem imel pred sabo še 21 dni. Lahko bi ti napisal roman o peripetijah, ki sem jih imel s tem motorjem, toda o tem kaj več drugič, ko se bova kdaj srečala.
Na pooblaščenem servisu so mi po treh mesecih (čoln je bil že naslednji dan iz Kukljice v Kopru) motor popravili (o ceni drugič), obrazložitev zakaj je prišlo do tega je, da je prišlo do tovarniške napake pri montaži agregata v ohišje, tako da je le-ta pretisnil cev za hlajenje in ni omogočala dovolj hlajenja čeprav je skozi kontrolni odtok voda normalno špricala. To se je zgodilo 2 meseca po poteku garancije.
Ne strašim te ampak ti le svetujem, da ti motor dobro pregledajo, da te ne bo čakala taka usoda kot mene.
lp, Jani
imel sem podoben problem s Suzuki 50 (4 stroke). Tudi meni se je vžgala kontrolna luč za pregrevanje (kar večkrat). Po pogovoru s serviserjem v Kopru naj ne bi bilo nič hudega. Po sezoni sem odšel na le-ta servis, da so mi diagnosticirali motor. Ugotovljeno pa ni bilo nič. To je bilo prvo leto, drugo leto, tretje leto pa mi je motor riknil. Pregrelo ga je, kar mi kontrolna luč ni javila, počila je glava, voda je prišla v le-to in lahko si misliš kakšen dopust sem imel, če se mi je to zgodilo tretji dan in sem imel pred sabo še 21 dni. Lahko bi ti napisal roman o peripetijah, ki sem jih imel s tem motorjem, toda o tem kaj več drugič, ko se bova kdaj srečala.
Na pooblaščenem servisu so mi po treh mesecih (čoln je bil že naslednji dan iz Kukljice v Kopru) motor popravili (o ceni drugič), obrazložitev zakaj je prišlo do tega je, da je prišlo do tovarniške napake pri montaži agregata v ohišje, tako da je le-ta pretisnil cev za hlajenje in ni omogočala dovolj hlajenja čeprav je skozi kontrolni odtok voda normalno špricala. To se je zgodilo 2 meseca po poteku garancije.
Ne strašim te ampak ti le svetujem, da ti motor dobro pregledajo, da te ne bo čakala taka usoda kot mene.
lp, Jani
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov