DUCATI MARINE DM 184 HD
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
DUCATI MARINE DM 184 HD
.
Pa sem tukaj s klasičnim vprašanjem!
Na jadrnici je vgrajen motor DUCATI MARINE DM 184 HD, ki zahteva da se ga obnovi. Motor je "razkopan" in sedaj mehanik potrebuje nova tesnila, semeringe, podložke pod cilindrom in še kaj. Brskam po netu in nikjer ne najdem kaj oprimeljivega (trgovino z deli, proizvajalca, in podobno) Ker je ogromno zadetkov na netu zaradi motociklistične znamke DUCATI je vse zelo nepregledno.
Lepo prosim če ima kdo kaj oprijemljivega, da mi posreduje naslov kam naj se obrnemo, da bo na pomlad spet vse pripravljeno.
LP
.
Pa sem tukaj s klasičnim vprašanjem!
Na jadrnici je vgrajen motor DUCATI MARINE DM 184 HD, ki zahteva da se ga obnovi. Motor je "razkopan" in sedaj mehanik potrebuje nova tesnila, semeringe, podložke pod cilindrom in še kaj. Brskam po netu in nikjer ne najdem kaj oprimeljivega (trgovino z deli, proizvajalca, in podobno) Ker je ogromno zadetkov na netu zaradi motociklistične znamke DUCATI je vse zelo nepregledno.
Lepo prosim če ima kdo kaj oprijemljivega, da mi posreduje naslov kam naj se obrnemo, da bo na pomlad spet vse pripravljeno.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Hja takole. Pisal sem na Ducati Deutschland, odgovor je pa ta, da se edino Italiani ukvarjajo s tem. Tu je link.
http://www.ducatienergia.it/staging/index.html
"akam pa úe na odgovor lastnika jadrnice, kateri ima tudi vgrajen Ducati motor. Je iy D in sem ga vpraúal kje on nabavlja. "im dobim odgovor, ti javim.
LP
me tastatura nekaj je... ya to ôudna pisava
No sedaj deluje, še na nekaj naslovov sem pisal. Treba bo počakat odgovore. Sem pa še ti hotel povedat, da v Italianščini pa ti ne morem pomagat. Za gostilniške pogovore še gre ostalo pa tema
. Priporočam pa ti, če boš kontaktiral, da navedeš čim več o motorju, letnik, cilindrikaka št. itd.
http://www.ducatienergia.it/staging/index.html
"akam pa úe na odgovor lastnika jadrnice, kateri ima tudi vgrajen Ducati motor. Je iy D in sem ga vpraúal kje on nabavlja. "im dobim odgovor, ti javim.
LP
me tastatura nekaj je... ya to ôudna pisava
No sedaj deluje, še na nekaj naslovov sem pisal. Treba bo počakat odgovore. Sem pa še ti hotel povedat, da v Italianščini pa ti ne morem pomagat. Za gostilniške pogovore še gre ostalo pa tema
veslo napisal/-a:Ojla, tudi jaz imam takšen motor, na moji barketi. Zanima me ali ima kdo kakšno knižico z navodili oziroma prospekti o tem motorju. Tudi sam iščem že nekaj časa po spletu poodatke toda, nič.
knjižica je, to ni problem, toda trgovine ali česa podobnega pa ni za najdet!
To je hudič, to!
Na papirju je vse lepo!
LP
.
pajer 1
veslo napisal/-a:pajer1 ali mi lahko kako skeniraš (oziroma kako drugačeto) knižico, da vsaj vem kje se kaj nahaja še posebej pa me zanimajo tehnični podatki.
Drugače pa moj motor zaenkrat dobro tik taka ( potrkam po mizi )
Iz kje pa si?
Knjižica je v LJ:
Javi se!
LP
.
pajer 1
Pajer, če ne bo šlo drugače, bo treba tesnila naresti, semeringe kupiti, se verjetno dobilo, samo številko je treba vedeti.
Bolj problem pa bi bil, za kakšne obročke ali pa ležaje.
Za semeringe mi javi št, pa bom povprašal, tesnila pa se dajo vse naredit.
Povprašaj tukaj:
IZSEK s.p., KOKELJ IVAN, SORA 58 (pri Medvodah)
telefona: (01) 361 46 71 , (031) 572-477
Lp Mitja
Bolj problem pa bi bil, za kakšne obročke ali pa ležaje.
Za semeringe mi javi št, pa bom povprašal, tesnila pa se dajo vse naredit.
Povprašaj tukaj:
IZSEK s.p., KOKELJ IVAN, SORA 58 (pri Medvodah)
telefona: (01) 361 46 71 , (031) 572-477
Lp Mitja
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti