Bi sam poguglal, ampak, kljub moji strojni izobrazbi, se ne morem spomnit naziva
Pokrov motorja-nosilec
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Pokrov motorja-nosilec
Kje bi lahko kupil nosilec-"vzmetni amortizer"-oziroma, kako se strokovno imenuje tale reč, za pokrov motorja. V LJ sem bil v camping trgovini, pa nimajo moje dimenzije.
Bi sam poguglal, ampak, kljub moji strojni izobrazbi, se ne morem spomnit naziva
.
Bom napisal kot ga imenujejo Nemci, sicer izgovorno "gas-štos-druk-demfer"!
Po naše se mu reče plinska vzmet, ker ko je stisnjen je napet in ko je odprt je napet, ker plinski pritisk med odpiranjem ali zapiranjem zaradi spremembe kota menja pozicijo. Pred ali za batom.
Če podrobno preberete navodila pri avtih, se odsvetuje držanje havb v medpoložaju, ker takrat plin ne more it z ene na drugo stran.
LP
.
Bom napisal kot ga imenujejo Nemci, sicer izgovorno "gas-štos-druk-demfer"!
Po naše se mu reče plinska vzmet, ker ko je stisnjen je napet in ko je odprt je napet, ker plinski pritisk med odpiranjem ali zapiranjem zaradi spremembe kota menja pozicijo. Pred ali za batom.
Če podrobno preberete navodila pri avtih, se odsvetuje držanje havb v medpoložaju, ker takrat plin ne more it z ene na drugo stran.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Hvala, kar nekaj uporabnih informacij. Najpomembneje, da sem razčistil, kako se reče temu elementu, ki ga na štajerskem strokovno imenujemo "štosdemfer". Moram ga izmerit, sila pa mora verjetno bit nekje napisana.
Ja, blažilec je ok, crknila mi je jeklena objemka, s katera fiksira blažilec na kroglasti nosilec, tako da se blažilec vedno iztakne iz nosilca in obvisi na drugem, posledica pa je drgnenje ob jermen. Samo sumum, da je poškodovan tudi plastični del, v katerega je vpeta jeklena objemka in je to vzrok, da blažilec ne ostane vpet. Verjetno ga bo potrebno kar menjat. Bom šel v akcijo na predlagane naslove.
Hvala za info in LP.
Ja, blažilec je ok, crknila mi je jeklena objemka, s katera fiksira blažilec na kroglasti nosilec, tako da se blažilec vedno iztakne iz nosilca in obvisi na drugem, posledica pa je drgnenje ob jermen. Samo sumum, da je poškodovan tudi plastični del, v katerega je vpeta jeklena objemka in je to vzrok, da blažilec ne ostane vpet. Verjetno ga bo potrebno kar menjat. Bom šel v akcijo na predlagane naslove.
Hvala za info in LP.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov