serviser iz domzal

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

peter
Poddesetnik

serviser iz domzal

OdgovorNapisal/-a peter » Ne Okt 07, 2007 16:29

Zivjo sem novi uporabnik foruma.Zanima me ce mogoce kdo ve kje v dozalah je en privatni serviser motorjev, in baje je ful ugoden in dober.
Uporabniški avatar
dule
Admiral

OdgovorNapisal/-a dule » Ne Okt 07, 2007 19:15

Prav za Domžale ne vem, je pa v Trzinu YAMAHA servis.
NAVTIKA ROŽEJ
Blatnica 16-IOC Trzin
tel.:01/562-11-20 ali GSM:041/642-555
odprto pa imajo od pon. do petka od 8.00-17.00
Blaz
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Blaz » Po Okt 08, 2007 14:56

V domžalah je bil en, ne vem če je še. Mislim da nek Robi. Je pa imel delavnico blizu Vidali-ja (montana).
ribon
Kapitan fregate
Kraj: vrhnika

OdgovorNapisal/-a ribon » Po Okt 08, 2007 16:09

Robi je robi, en velik šalabajzar. Je pa še en mojster ki popravlja samo tomose. Še kdo rabi tel. na ZS
peter
Poddesetnik

robi serviser

OdgovorNapisal/-a peter » To Okt 09, 2007 15:48

res je robi in kje je prav zaprav on
baje je dobr in da tudi ugoden kajti jaz sem motor peljal pred sezono na servis k jurci td in kaj se mi je zgodilo predno sem motor zalaufu sem ga sam sraufu 4 ure in to v vodi.
Mogoce kdo ve za kakega dorega serviserja za evinrude motor.
lp
ribon
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a ribon » To Okt 09, 2007 18:28

Če je zate dober serviser tak ki vozi iz italije stare motorje, jih malo popravi in zasoljeno proda naprej potem je robi super. Poglej na Bolhi pod Dragan13 pa boš videl kakšno šaro prodaja. Sam sem imel z njim zelo slabo izkušnjo.
pale
Admiral
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » To Okt 23, 2007 21:55

ribon pa pejt sam v italijo pa si pripel kakšen motor, kar pa se tiče robija velik dela na krku pa če ga tam rabiš ga hitro dobiš
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

Srviser

OdgovorNapisal/-a kocka » Sr Okt 24, 2007 09:21

Osebno sem bil samo enkrat pri njemu, ko sem šel pogledat nek motor, ki ga je prodajalec konzerviral pri njemu in nisem imel najboljšega vtisa. Delavnice sicer nisem videl,pred njo pa je kot na otroškem igrišču, kar mi ne daje najboljšega vtisa. Je precejšen zagovornik starih Johnsonov in Envirude (l.75 - 90) prikaterih število konj pomeni tudi l./h. Pa če boš kupoval motor od njega glej, da bo imel vse pogodbe(od prvega do zadnjega lastnika), ker skoraj 100% izhaja iz Italije. Pri italianih tudi nikoli ne veš koliko KM ima motor ker prilagajajo glede na zakonodajo. Piše 30 Km, motor pa kot 200l hladilna skrinja, da gre vse skupaj na podn. Za tvoj prvi rabljen motor (sklepam)rajši pelji na dober uraden servis naj pogledajo vse, ker ni hujšega kot pol dopusta "šravfat", ali pa nekje na morju ostat pa " maši ručicama". Potem pa lažje sam vzdržuješ, ko ga spoznaš.
autokamp
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a autokamp » Sr Okt 24, 2007 15:37

Robija kar dobro poznam. Vedno je prijazen si vzame čas za pogovor, pri njem lahko dobiš kakšno dobro informacijo ampak pri motorjih se pa za moje pojme stvar konča. Delavnica je kot odpad starih motorjev in rezervnih delov zanje. Pač možakar se najbrž s popravilom in kompletiranjem starejših motorjev najbrž kar dobro preživlja. Saj veste uvoz iz Italije in popravilo toliko da stvar na suhem dela, še malo kozmetike - beri barvanja in zamaskiranja raznih napak in ca. 800 EUR je tu. Vsak pač presodi sam če je nek motor vreden nakupa, zase pa vem, da bova z sicer zelo prijaznim Robijem ostala kar pri navtičnih debatah.

Drugače pa se mi ne zdi prav, da tu izpostavljamo samo njega. Dosti bolj problematičen možakar je prodajalec in "serviser" za motorje Selva g. Denis iz Kamnika, ki je Selvi v Sloveniji naredil najbrž več škode kot koristi. Možakar nima pojma. Servis tam je tak kot če ga ne bi bilo. Res si zasluži veliko kritiko na račun servisiranja.

Tretji primer, ki ga tudi dobro poznam pa je odličen strokovnjak za Tomose - prav tako iz Domžal. Možakar ima Tomose v malem prstu in niti ni prav drag. Je pa zelo počasen in ne drži se rokov za katere se dogovoriš. V ponedeljek reče, da bo motor gotov v sredo, v sredo te prestavi na torek, pa spet na petek in tako naprej. Izven sezone me zadeva pravzaprav ne moti, če pa ima človek smolo in potrebuje servis za motor poleti potem pa zna biti stvar problematična.

Skratka iz vsega tega želim nam vsem skupaj da bi takšne in drugačne serviserje potrebovali čim manj.
bora2
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a bora2 » Ne Nov 04, 2007 20:30

za tistega ki popravlja tomose tudi jaz vem samo če je isti na viru proti volčjemu potoku. je kar dober in tudi ugoden. pred leti je tudi meni popravljal
lp
mornar-RIBIČ
Kraj: LJUBLJANA

OdgovorNapisal/-a mornar-RIBIČ » To Jan 08, 2008 19:18

ribon napisal/-a:Če je zate dober serviser tak ki vozi iz italije stare motorje, jih malo popravi in zasoljeno proda naprej potem je robi super. Poglej na Bolhi pod Dragan13 pa boš videl kakšno šaro prodaja. Sam sem imel z njim zelo slabo izkušnjo.

lep pozdrav,
jst sm nov na tem forumu in sm vidu da dobro poznaš tega robija,zanima me kako sta sodelovala ker meni naj bi zrihtu en motor iz italije,pa me zanima kakšno izkušnjo imaš z njim?
ribon
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a ribon » Sr Jan 09, 2008 07:32

Pred leti sem vzel od njega enega Mercuriya 20. Katastofa. Tako, da sva z robijem zaključila.
Lahko pa imaš srečo in dobiš soliden motor.
peter
Poddesetnik

OdgovorNapisal/-a peter » Ne Jan 27, 2008 17:26

zivjo a ma kako telefonsko od tega robija iz domzal.Ali pa mi lahko kdo pove kje v domzalah ima robi servis.
hvala
Lp
pale
Admiral
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » Ne Jan 27, 2008 18:31

041 798 656 evo številka od robija
mornar-RIBIČ
Kraj: LJUBLJANA

OdgovorNapisal/-a mornar-RIBIČ » To Jan 29, 2008 14:51

pozdravljeni,
moram vam sporočit,da mi je Robi zrihtal selvo 40.Lahko vam rečem,da sem zelo zadovoljen,možakar je mož beseda.Bil sem pri njem in nism vidu nobenega starega motorja.Sem zelo zadovoljen in ga priporočam vsem, ki vejo kaj pomeni dobr serviser.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov