Menjava motorja
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Menjava motorja
V kratkem bom zamenjal motor Honda BF50 z Suzukijem DF70. Zanima me ali so luknje za pritrditev na krmo, na vseh motorjih identične? Mislim v stilu starga dol, pa na iste luknje v čolnu našraufaš novega. Žal še nimam doma novega motorja, da bi zadevo premeril.
Hvala za odgovore.
LP Rok
Hvala za odgovore.
LP Rok
Nazadnje spremenil roky1, dne Če Apr 01, 2010 07:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Menjava motorja
Tudi jaz mislim, da ne bodo pasale.
Kaj pa boš naredil z Hondo?
S spoštovanjem
Dare
Kaj pa boš naredil z Hondo?
S spoštovanjem
Dare
Po moje bi moralo pasati. Že pred leti je bilo govora, da bodo vsi proizvajalci motorjev strmeli za tem, da ne bi zrcalna deska izgledala kot švicarski sir. Ko je moj prijatelj menjal motor tako kot ti, je tudi
preklel vse živo, ampak na koncu je rekel "jebi ga, ena luknja je pa vseeno pasala"
preklel vse živo, ampak na koncu je rekel "jebi ga, ena luknja je pa vseeno pasala"
Lep dan in mirno morje.
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašal.
In sicer razmišljam o menjavi motorja.Iz sedanjega oldtimerja volvo penta 1978 5.0 V8 200 KM na novega Mercruiser 4.3 mpi 220 KM
Zanima me ali mi bodo komplicirali zaradi razlike v konjih ( 20 KM ) pri registraciji in bom moral na klasifikacijski zavod po certifikat ker čoln naj bi imel 200 KM
in pa kakšna je razlika v odprtini v krmni steni.Ali je velika razlika med volvom in mercruiserjem
Hvala za odgovore!
LP
In sicer razmišljam o menjavi motorja.Iz sedanjega oldtimerja volvo penta 1978 5.0 V8 200 KM na novega Mercruiser 4.3 mpi 220 KM
Zanima me ali mi bodo komplicirali zaradi razlike v konjih ( 20 KM ) pri registraciji in bom moral na klasifikacijski zavod po certifikat ker čoln naj bi imel 200 KM
in pa kakšna je razlika v odprtini v krmni steni.Ali je velika razlika med volvom in mercruiserjem
Hvala za odgovore!
LP
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kontakt:
Masterpice če že razmišljaš o menjavi potem absolutno osmaka noter, pri luknji v krmni steni bodo potrebne spremembe kar pa lahko sedaj rešiš, ko imaš vse podrto.
Rabil pa boš tudi a test oz certifikat katerega ti bo naredil Bureau Veritas iz Kopra.
Mala malca, samo še motor in nogo poiščeš.
Tex, a imaš kaj na lagerju ??
Rabil pa boš tudi a test oz certifikat katerega ti bo naredil Bureau Veritas iz Kopra.
Mala malca, samo še motor in nogo poiščeš.
Tex, a imaš kaj na lagerju ??
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kontakt:
Ma tkole bom reku.Yucca ma trenutno akcije motorjev in se mi zdijo cene dosti ugodne.9000 eur za 4.3 mpi z transomom in nogo in ddv vštet
Gledal sem tega 4.3 zaradi konjev da ni razlike.Drugače bi sigurno vzel 5.0 z 260 KM.No ta pa je že 11k Eur
Kako pa je z Bureau Veritas.A te fajn oberejo za certifikat
Gledal sem tega 4.3 zaradi konjev da ni razlike.Drugače bi sigurno vzel 5.0 z 260 KM.No ta pa je že 11k Eur
Kako pa je z Bureau Veritas.A te fajn oberejo za certifikat
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov