OMC rezervni deli

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

ula
Višji štabni praporščak

OMC rezervni deli

OdgovorNapisal/-a ula » Ne Apr 25, 2010 07:55

Pozdravljeni

Ali mogoče kdo ima za OMC motor : ležaj( za kardan pete) komplet, manšete,tesila, semeringe ....., potreboval bi v čimkrajšem času.
sem optimist :D

Hvala
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Apr 26, 2010 17:27

Kot vidiš nihče nima kaj posebej veliko izkušenj z OMC pogonom. Žal v Evropi zelo redko, pa še od propada korporacije je minilo že lepo število let...

Če se ne motim si me nekaj dni nazaj klical po telefonu. Kot sem ti že povedal, Trst (Ostuni) bo edino upanje, mogoče za kakšen del tudi Motomarine. Če pa se ne mudi (očitno se), pa naročanje direkt iz ZDA. Ni poceni, se pa dobijo vsi deli...

LP
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » Po Apr 26, 2010 18:09

Admin v Trstu živ bog nima nobenega dela za OMC.

V motomarine nimajo niti impelerja in cinkov kar je precej sramotno, ker teh pogonov je pri nas še kar nekaj v uporabi.

Nekaj se da dobiti iz nemčije ampak kot si rekel, je potrebno čakanje, čakanje, in še enkrat čakanje.

Aja iz ZDA pa dobro veš koliko časa sem čakal eliso. 3 mesece :twisted: :twisted:

Lp Mitja
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Apr 26, 2010 20:23

Da Motomarine nima mi je jasno, Ostuni pa je včasih imel vse kar si hotel... No ja, včasih...

Iz ZDA pa ni tak problem, če naročiš in pride z normalno pošto. Jaz sem včasih za stare Johnson/Evinrude marsikaj naročil od tam. Naročiš, plačaš, čez 8 dni je na carinski pošti v LJ. Potem pa ti pošljejo dispozicijo, izpolniš, plačaš carino in preko vsega še DDV. To je to. Običajno je vsaka stvar na domačem naslovu najkasneje v 14 dneh.
Tole iz ZDA se nikakor ne izplača, vendar če ni druge možnosti za dobiti dele, je potem to žal edini izhod. :shock:

LP
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Po Apr 26, 2010 22:15

Ula pozdrav na Morjeplovcu
Pošlji mi, če si resen kupec, na ZS spisek kar rabiš. Ostalo tam ( ZS)
LP

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov