Inox ograja
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
rescue man
- Poddesetnik
- Kraj: LJUBLJANA
Inox ograja
Pozdrav
Ali kdo ve, če je v marini Punat ali kje na Krku mojster, ki bi mi odrezal inox ograjo na premcu in jo zavaril tako, da je možen prehod čez račji kljun?
Hvala za odgovore!
Ali kdo ve, če je v marini Punat ali kje na Krku mojster, ki bi mi odrezal inox ograjo na premcu in jo zavaril tako, da je možen prehod čez račji kljun?
Hvala za odgovore!
Jaz bi pa rabil lestev za premec in ne za krmo (tam jo imam). Gre za to, da na kakšno plaži itak pristaneš naprej, saj vzvratno razbiješ propeler. Na premcu pa je dostikrat nerodno z vsemi cekarji in brisačami, itd skakat v vodo, pa da vse zmočiš...
Samo je pa smotano, ker na premcu nimaš kam opreti lestve - verjetno bi bila potrebna predelava -ali kdo pozna kakšno tako štacuno, ki bi imela tudi to?
thx, lep večer!
Samo je pa smotano, ker na premcu nimaš kam opreti lestve - verjetno bi bila potrebna predelava -ali kdo pozna kakšno tako štacuno, ki bi imela tudi to?
thx, lep večer!
Green to green or red to red, safely go ahead!
Pozdrav vsem,
ali kdo ve, kje bi se dobilo elamente, iz katerih bi sam sestavil inox ograjo za fishermana?
Se pravi nosilce v katere se natakne vertikalna cev, pa L in T komade, pa seveda cevi in loke?
A to sploh obstaja ali sanjam?
Bojim se da če bi to dal delati kakemu obrtniku, da cena ne bi bila navtična ampak filigranska....
LP,
El Barto
ali kdo ve, kje bi se dobilo elamente, iz katerih bi sam sestavil inox ograjo za fishermana?
Se pravi nosilce v katere se natakne vertikalna cev, pa L in T komade, pa seveda cevi in loke?
A to sploh obstaja ali sanjam?
Bojim se da če bi to dal delati kakemu obrtniku, da cena ne bi bila navtična ampak filigranska....
LP,
El Barto
Ja, pri KAMM-u maš T, L in te komade, v MDMu pa cevi, spigat sem jaz dal v Limbuš pri Mariboru. Cevi kupi raje v kaki trgovini, ker na navtičnih straneh so zelo drage, pa še dolžine so ponavadi samo 2 ali 6m. Jaz sem dal v mdmu za fi 25/1,5mm 8,5€/m za 35/1,5 pa 11....tak da cevi so me prišle 90€, piganje pa 120€
fajn zrihtaj.
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov