Peskanje prikolice
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Peskanje prikolice
Pozdravljeni! Zanima me naslov nekoga, ki kvalitetno(cena brez umetniškiga vtisa) speska prikolico za čoln, tudi znotraj odprtega profila. Precej težko gledam rjo!
-
morski volk
- Kapitan bojne ladje
- Kraj: ljubljana
prikolica
Svetujem ti, da daš prikolico pocinkat. Za pripravo jo razdreš na prafaktorje in na brzino pokrtačiš, da spraviš glavnino svinjarije dol, vse ostalo bo naredila kislina v cinkarni. Prikolico ti pocinkajo lahko v Cinkarni Celje po predhodni najavi ali pa jo odpelješ nekam v bližino Udin v Italiji. Morda kdo na forumu ve kje točno je v Udinah cinkarna. Odnos delavcev do strank v Cinkarni Celje je katastrofa ampak glede na trajnost cink zaščite se splača potrpeti.
zdravo
Omenjena cinkarnka je v neposredni bližini Gorice (Gorizia). Do nje prideš tako da v Vrtojbi prečkaš mejo in nadaljuješ po avtocesti proti Udinam, na izvozu za Gradisca greš ven in nadaljuješ po navadni cesti. Cinkarna bo na tvoji desni.
Moram pa poudariti da je ravno ne hvalijo, poznam kar nekaj ključavničarjev ki ograje in podobne stvari vseeno vozijo v Celje!
Moram pa poudariti da je ravno ne hvalijo, poznam kar nekaj ključavničarjev ki ograje in podobne stvari vseeno vozijo v Celje!
Pred slabim leto sem tudi sam obnavljal podobno prikolico. Za cinkanje se nisem odločil. Sem pa celo razdrl v prafaktorje, jo pošvasal kjer je bilo potrebno, celo prebrusil, zaščitil z temeljno barvo (3 roke) in prebarval z Syntol emajlom srebrne oz. sive barve (prav tako 3 roke). Zamenjal sem še kolesne ležaje in gume ter vse skupaj spet sestavil. Prikolica mi služi več kot odlično, res pa je, da pazim ko jo zapeljem v vodo. Ležaji niso nikoli v morju. Po vsaki uporabi jo operem s sladko vodo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov