Živio
Sem nov na forumu ,pa me zanima če kdo ve o motorjih novih 4 t,zakaj je yamaha v italijii 40/60 kupiš 40 konjem z kitom ima potem 60 konjev,suzuki in honda pa iz 40 konjev z kitom ima samo 50 oz 55 konjev?
kupujem nov motor za gumenjak : pa me zanima saj bi nabavil v italiji je bistveno cenejši
Hvala za odgovore in lep pozdrav iz Istre [/b]
Elektronika (kit za večjo moč)
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Ja če pogledaš motorje boš videl, da ima Yamaha 4 cilindre in 996 kubikov, Suza in "stara" Honda pa imata tri cilindre in prva 815, druga pa 808 kubikov.
Yamaha je že v štartu narejena za 60 Km, trocilindraša pa ne. Sam sem imel Hondo 40(2007) odprto na 55 konjev - špageti varjanta. Motor je imel vplinjače in mislim, da je bilo vse to zamenjano ni prenastavljeno, zvrtela se je na že precej visoke-nezdrave obrate 6300.
Yamaha je že v štartu narejena za 60 Km, trocilindraša pa ne. Sam sem imel Hondo 40(2007) odprto na 55 konjev - špageti varjanta. Motor je imel vplinjače in mislim, da je bilo vse to zamenjano ni prenastavljeno, zvrtela se je na že precej visoke-nezdrave obrate 6300.
Finta je v tem, da pri sosedih ne potrebujejo ispita (prej 25KM) sedaj do 40KM in zato naročijo iz tovarne motorje z večjo kubaturo, ki jim potem z minimalnimi posegi dvignejo moč.
Tako imaš na ITA trgu 2T Yamahe 25/50, 40/60,......
Pri nas pa itak od 4,5 KM naprej potrebuješ ispit, registracija in zavarovanje pa je par evrov razlike tako da je vseeno.
Tako imaš na ITA trgu 2T Yamahe 25/50, 40/60,......
Pri nas pa itak od 4,5 KM naprej potrebuješ ispit, registracija in zavarovanje pa je par evrov razlike tako da je vseeno.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov