Pozdravljeni,
veliko sem prebrav o zaščiti noge z antifaulingom in z mastjo, vendar ne vem sploh kaj bi napravil v mojem primeru.
Moj čovniček je parkiran v sladki tekoči reki, ki se po 200 metrih zliva v morje, tako da imam kar močan tok plimovanja.Trup sem namazal z NUBIAN do 30 NM in moram reči da sem popolnoma zadovolen, saj po 2 mesecih čolna v vodi nisem zasledil alge ali školjke. Problem mi predstavlja Noga BRAVO TREE saj je na njej polno rasto;e trave in alg .Kmalu bom tudi kako sliko pripel. naj vam pa opi[em da ta trava je kot po kakih potokih ki imajo malo vode. In noga mi deluje tudi kot kak lovilec saj je voda hitro premika.
Ostali sosedje ki imajo iyvenkermne motorje enostavno dvignejo nogo iy vode in so re[eni. Merni pa ne ker imam son;no platformo.
LP
Marko
Zaščita noge
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Sam sem poskusil ta spray http://www.motomarine.it/scheda.asp?IDS ... PrmFiltro= Zadeva deluje zelo dobro, če te ne moti, da je peta nekoliko belkasta. Pri meni se je na črnem motorju kar poznal nanos, je pa res, da je to pod vodo. Alge pa vsaj 2 leti nobene. No tvoj primer je malo drugačen...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov