Pozdravljeni,
danes ko sem slikal peto z travo sem opazil da mi cink protektorji nenormalno delajo.
Barka je v rečni vodi z tokom cca 2 meseca.
Noga je BRAVO TREE X, tako da cink protektor nad propelerjom je dokaj obrabljen in luknjičast. Cinka na hidravliki sta lepo obrabjena z majhnjimi lukjami. Cink ki pa je na zadnjem delu noge pa je neenakomerno obrabljen z velikimi luknjami in nagrbančen ter lomljiv.
Mercatode pa je priklopljen 24 ur pod napetostjo.
Cink protektorji so od iste firme .
A je normalno da se tako različno oibrabljajo ?
Kaj mi svetujete?
LP
Marko
cink protektor
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
To da se različno obrabljajo je povsem normalno. Najbolj nastrada vedno konus na propelerjih, ki so zaradi golega inoxa pod velikim galvasnkim tokom...
Tudi tisti dve ploščici nad propi so precej na udaru, saj ščitijo celo nogo, pa še tok vode med glisiranjem je po njih ohoho...
Sprednja podkev je tudi precej ranljiva, še posebej takrat, ko je barva na nogi že malce obdrgnjena in je tu in tam v stiku z vodo aluminij noge...
Praviš v sladki vodi... Pa imaš cinke (magnezij) za sladko vodo? Tisti za morje niso dobri! Kje v SLO ali na HR pa imaš čoln v sladki vodi s tokom? Živiš v ZDA?
LP
Tudi tisti dve ploščici nad propi so precej na udaru, saj ščitijo celo nogo, pa še tok vode med glisiranjem je po njih ohoho...
Sprednja podkev je tudi precej ranljiva, še posebej takrat, ko je barva na nogi že malce obdrgnjena in je tu in tam v stiku z vodo aluminij noge...
Praviš v sladki vodi... Pa imaš cinke (magnezij) za sladko vodo? Tisti za morje niso dobri! Kje v SLO ali na HR pa imaš čoln v sladki vodi s tokom? Živiš v ZDA?
LP
Pozdravljen Admin,
najprej hvala za informacijo,drugače konusnega cinka na propelerju nimam saj na aksi nimam navoja za šravf.
Drugače barka je locirana zraven Molfacona, kjer se izliva reka Timavo. Do morske vode je cca 200 metrov.
Nekje po literaturi sem zasledil pravilno obrabo cinka, No saj to imam na PC-ju tako da bom datoteko pripel.
Da bi montiral konusni protektor bi potreboval tudi konusno matico v katero je zvrtan navoj. za ta projekt bi potreboval 150 evrov.
Po drugi strani sem mislil da bi na obstoječo propelersko matico montiral protektor v katerega bi pod kotom zvral navoj in skozen šraf da bi se naslonil na steno matice. Samo potem ne vem kako bi delovala gravitacija in balansiranje.
LP
najprej hvala za informacijo,drugače konusnega cinka na propelerju nimam saj na aksi nimam navoja za šravf.
Drugače barka je locirana zraven Molfacona, kjer se izliva reka Timavo. Do morske vode je cca 200 metrov.
Nekje po literaturi sem zasledil pravilno obrabo cinka, No saj to imam na PC-ju tako da bom datoteko pripel.
Da bi montiral konusni protektor bi potreboval tudi konusno matico v katero je zvrtan navoj. za ta projekt bi potreboval 150 evrov.
Po drugi strani sem mislil da bi na obstoječo propelersko matico montiral protektor v katerega bi pod kotom zvral navoj in skozen šraf da bi se naslonil na steno matice. Samo potem ne vem kako bi delovala gravitacija in balansiranje.
LP
Aha, potem je pa tvoja noga že malo v letih... Starejše res še niso imele konusnega cink protektorja. Ker je to bil kar problem na inox propih, je Mercruiser kasneje "naumil" tisto neskončno drago matico, ki rešuje ta problem... K sreči so še malo uporabili klikerje in v kasnejše letnike v sredino gredi vrezali en navaden navoj v katerega se privije cink protektor...
Tudi moja noga Bravo Three na "novem čolnu" je še stare generacije in ni imela cink... Ko sem letos naredil servis in menjal semeringe, mi je spotoma drejar s konca vrezal še navoj M8. Ni sicer originalni colski, tako da ti vijak, ki je priložen cinku ne paše, ti pa paše vsak inox vijak iz katerekoli trgovine...
LP
Tudi moja noga Bravo Three na "novem čolnu" je še stare generacije in ni imela cink... Ko sem letos naredil servis in menjal semeringe, mi je spotoma drejar s konca vrezal še navoj M8. Ni sicer originalni colski, tako da ti vijak, ki je priložen cinku ne paše, ti pa paše vsak inox vijak iz katerekoli trgovine...
LP
http://www.povhenavtika.4mg.com/izdelki/clanki/korozija1.pdf
Moj cink protektor je nekje med sliko 2 in 5
http://www.povhenavtika.4mg.com/izdelki/clanki/korozija2.pdf
Ja ne bo druge kot na konci sezone nogo dol in napravit luknjo.
Moj cink protektor je nekje med sliko 2 in 5
http://www.povhenavtika.4mg.com/izdelki/clanki/korozija2.pdf
Ja ne bo druge kot na konci sezone nogo dol in napravit luknjo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov