deli za vitel (prikolica)
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
deli za vitel (prikolica)
Zanima me, če morda veste ali se da kupit samo posamezni del vitla ali je potrebno kupit celega. Namreč meni se je zgodilo, da se mi je rahlo zvila ploščica, ki ščiti vitel pred samodejnim vrtenjem in zlomila "šuštica", ki je pripeta na vitel in na to ploščico.
Hvala
Hvala
verjamem. Problem je v tem, da je vitel nov (star leto dni). Pri zadnjem spustu čolna v vodo ko je v prostem teku se vrtel in je čoln šel v vodo se je to zgodilo in mi je mal škoda dajat za novega oziroma bolje rečeno se mi zdi da se bo to še kdaj zgodilo in bi sedaj raje več teh nadomestnih delov kupil (ploščic in šuštic) za ta denar
Ko te bo vitel prvič fino kresnil ali knockautiral boš rade volje dal tistih 25 eur. Ali pa vitel odšravfaj in ga nesi nekemu šlosarju in ti bo sam naredil varovalo, če sam nimaš znanja ali možnosti. Rabiš pa košček 5mm pločevine, žago za železo( pa kakšen zob gor), pilo, in vrtalni stroj in eno uro časa in volje. 
Mike napisal/-a:Fantje, zato pa jest vedno ko čoln potegnem na prikolico, takoj še zagurtnam spredaj in nima kam. Potem pa vlečemo ven.
Jaz prakticiram da ga "zagurtnam" zadaj, ker tisti prednji rinki tudi ne zaupam preveč in če se karkoli zgodi spredaj, vrv zadaj skozi rinko čolna in na prikolico še vedno vse skupaj gor zadrži.
Guma je guma, zaenkrat.
Ja una sprednja izgleda tako jadno pa cel čoln z motorjemin vsem vlečemo gor na karjolo, mene je tu vsakič ko ga gor vlečem strah da ne bom česa dobil v čebulo.
Sem pa jo zamenjal(rinko) in od znotraj ojačal(po tem ko mi je odletel s prikolice) tako da sem dokaj ziher v njo ker je tam res kar nekaj materiala med matico in rinko. 2 stvar ki me najeda je pa tisti spoj ko je zajla pred karabinom nekako vdelana notr ni prepognjena pa stisnjena kot bi npr sam doma naredil. Je komu tisto že kdaj vtrgalo oz kako je to notri fiksirano?
Ja pa itak dokler ni naštelan na rampi za spust je zagurtnan vsaj spredaj če ne tudi zadaj z eno
Sem pa jo zamenjal(rinko) in od znotraj ojačal(po tem ko mi je odletel s prikolice) tako da sem dokaj ziher v njo ker je tam res kar nekaj materiala med matico in rinko. 2 stvar ki me najeda je pa tisti spoj ko je zajla pred karabinom nekako vdelana notr ni prepognjena pa stisnjena kot bi npr sam doma naredil. Je komu tisto že kdaj vtrgalo oz kako je to notri fiksirano?
Ja pa itak dokler ni naštelan na rampi za spust je zagurtnan vsaj spredaj če ne tudi zadaj z eno
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov