VODNE ČRPALKE-IMPELERJI, ANTIVEGETATIVNI PREMAZI COOPERCOUT
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
viribusunitis
VODNE ČRPALKE-IMPELERJI, ANTIVEGETATIVNI PREMAZI COOPERCOUT
POZDRAVLJENI, ZANIMAM SE ČE KDO UPORABLJA VODNO ČRPALKO NA VGRADNEM MOTORJU, KI NE UPORABLJA ČRPALKE SESTAVLJENE IZ OHIŠJA IN GUMJASTEGA IMPELERJA. ZANIMAM SE ZA KAJ BOLJŠEGA TRAJNEJŠEGA, KI NI PODVRŽENO NENEHNEMU VZDRŽEVANJU IN PREVERJANJU. PRAV TAKO PA SE ZANIMAM, ČE KDO UPORABLJA ANTIVEGETATIVNI PREMAZ COOPERCOAT NAMESTO VSAKOLETNEGA HEMPLA. ZA ODGOVORE SE ZAHVALJUJEM. LP
Kar se tiče impelerja, je to stvar o kateri vsi toliko čvekajo, da sem že kar penast. Vsi bi ta "glupi" impeler najraje menjavali vsak mesec... Zadeva funkcionira nekaj let, brez vsakršnega preverjanja, še nobeden ni odpovedal... Izjema so kakšni Tomosi, kjer se rad zavrti. Včasih ga kdo skuri pri izpiranju motorja, če ni dovolj vode, to je pa tudi vse...
Zato mi gredo tudi na živce debate kako je "zajeb***" zamenjat impeler pri Alpha nogi, če je pa črpalka na motorju, je pa vse enostavno. Včasih sploh ni enostavno in je potrebno odstranit celoten motor, da lahko zamenjaš impeler. Pa tega nihče ne počne vsako leto...
Copercoat bi pa znal biti zanimiv, čeprav je vprašanje, če je res tako obstojen. Drugi problem, ki se mi poraja pa je tudi v tem, da je to baker, ki je enkratno prevoden in je še en material (anoda ali pa katoda) pri koroziji... Na moji barki ga ne bo!
LP
Zato mi gredo tudi na živce debate kako je "zajeb***" zamenjat impeler pri Alpha nogi, če je pa črpalka na motorju, je pa vse enostavno. Včasih sploh ni enostavno in je potrebno odstranit celoten motor, da lahko zamenjaš impeler. Pa tega nihče ne počne vsako leto...
Copercoat bi pa znal biti zanimiv, čeprav je vprašanje, če je res tako obstojen. Drugi problem, ki se mi poraja pa je tudi v tem, da je to baker, ki je enkratno prevoden in je še en material (anoda ali pa katoda) pri koroziji... Na moji barki ga ne bo!
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov