Pomoč oz. vaše mnenje
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Pomoč oz. vaše mnenje
Lep pozdrav!
Zanima me vaše mnenje o spodnjem čolnu. Letnik je že prilično visok, pa bi vas povprašal kaj menite o ceni, možnostih eventuelnih popravil, kako trajna so potem ta popravila in pa ali se lahko izkušenemu očesu pri taki zadevi tudi kaj hujšega skrije.
Že vnaprej hvala za odgovore!
http://www.avto.net/mornar2003//ad.asp?id=93361
Zanima me vaše mnenje o spodnjem čolnu. Letnik je že prilično visok, pa bi vas povprašal kaj menite o ceni, možnostih eventuelnih popravil, kako trajna so potem ta popravila in pa ali se lahko izkušenemu očesu pri taki zadevi tudi kaj hujšega skrije.
Pozdravljen.
Čoln in prikolica, ta ko na oko delujeta v redu. Seveda je dobro, da si ga dobro ogledaš. Najbolj robovi on krmne plošče, potem dno itd. Čoln je na firmo, če je bil na izposojo, še malo bolj poglej. Stopi noter, hodi malo sem in tja. Ne sme nič škripat ali se vdirat. Na dnu , zunaj spodaj, če so kake rahle poškodbe tudi globje, se da vse sanirat. Gre za celotno stabilnost. Tudi robove okrog in okrog poglej.
http://www.up.gov.si/si/vodnik_po_stori ... ih_colnov/
Tu maš link do podatkov, zapiši si številko trupa in jo preglej na ogledu. Mora bit tam.
LP
Klikni na IZ-1315 napisano z modro
Čoln in prikolica, ta ko na oko delujeta v redu. Seveda je dobro, da si ga dobro ogledaš. Najbolj robovi on krmne plošče, potem dno itd. Čoln je na firmo, če je bil na izposojo, še malo bolj poglej. Stopi noter, hodi malo sem in tja. Ne sme nič škripat ali se vdirat. Na dnu , zunaj spodaj, če so kake rahle poškodbe tudi globje, se da vse sanirat. Gre za celotno stabilnost. Tudi robove okrog in okrog poglej.
http://www.up.gov.si/si/vodnik_po_stori ... ih_colnov/
Tu maš link do podatkov, zapiši si številko trupa in jo preglej na ogledu. Mora bit tam.
LP
Klikni na IZ-1315 napisano z modro
Pomoč oz. vaše mnenje
Hvala za odgovor, saj če bom si ga šel ogledat, bi tako enega izmed vas morskih mačkov prosil za pomoč. Bom še razmislil. Želje so velike, cekinov tako pač, pa bomo videli. To sem tako mislil, da nekaj stvari je tako za porihtat, sicer pa več bo jasno ob eventuelnem ogledu. Lep pozdrav, ob morebitni potrebi po pomoči pa se javim. Atilone, saj sva blizu, če si iz Lenarta.
LP
LP
atilone napisal/-a:Pozdravljen.
Čoln in prikolica, ta ko na oko delujeta v redu. Seveda je dobro, da si ga dobro ogledaš. Najbolj robovi on krmne plošče, potem dno itd. Čoln je na firmo, če je bil na izposojo, še malo bolj poglej.
na kakšno firmo? Atilone
meni pokaže IZ-1315 čoln na fizično osebo? al se motim
Re: Pomoč oz. vaše mnenje
dino1966 napisal/-a:Lep pozdrav!
Sam sem letos prvič kupil čoln, fishermena, ki je le malo mlajši(91) od zadeve ki jo gledaš, pa zaenkrat kaže da je kar v redu(morda bo še celo plul, če bodo superdupervelemehanični mojstri iz Nautica motor poštimal), mislim da je kritične napake težko skriti, še posebno če imaš poleg sebe še nekoga, ki se na zadevo dobro spozna. Kaj pa motor?
Če ne gre, vzamem večje kladivo.
MareC napisal/-a:atilone napisal/-a:Pozdravljen.
Čoln in prikolica, ta ko na oko delujeta v redu. Seveda je dobro, da si ga dobro ogledaš. Najbolj robovi on krmne plošče, potem dno itd. Čoln je na firmo, če je bil na izposojo, še malo bolj poglej.
na kakšno firmo? Atilone
Ja Mare in Bolid, imata prav. Zopet ta šlamparija. Ko sem videl ILC, sem mislil da so okrajšave za firmo
Dino, od kje pa si ti ?Lahko na ZS, da ne bova smetila .
LP
atilone napisal/-a:MareC napisal/-a:atilone napisal/-a:Pozdravljen.
na kakšno firmo? Atilone
Ja Mare in Bolid, imata prav. Zopet ta šlamparija. Ko sem videl ILC, sem mislil da so okrajšave za firmo, dejansko pa je priimek. Zmotila me je velika pisava in kratek priimek.
Dino, od kje pa si ti ?Lahko na ZS, da ne bova smetila .
LP
sicer pa to niti ni tolko pomembno, treba je fantu pomagat pri nakupu
za gumenjake ni nikol problem - pomagam , če me kdo pokliče tako kot Jape za Sacsa ali BSC ja no na koncu je zadovoljen ob nakupu.
Če ti znese Atilone potem mu tipomagaj, ker si najbližji
Ni problema. Sem hodil z fanti v Nemčijo pa Avstrijo, pa še bom do Črnomlja tudi zdržal. Dino , piši kaj, če rabiš pomoč. Mogoče pa vidim kje uno barko, katera je bila ugodno kupljena v I in sem že bil v dogovoru z prodajalci. Je pač prišel možakar iz Črnomlja z kešem v žepu, pa adijo. Je pa prava lepotica. Če je naš član, mu iskreno čestitam.
LP
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov