Sacs
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Sacs
Pozdravljeni
Spet so niske temperature in bi rad opozoril lastnike gumenjakov Sacs,da preverite,če imate v nosu čolna ,kjer so bitve morda kaj vode notri,da vam ne zmrzne...
Jaz sem na treh čolnih lani spustil ven od 3 do 8 litrov vode...
Letos sem jo pri enem spet odkril...
LP Iztok
Spet so niske temperature in bi rad opozoril lastnike gumenjakov Sacs,da preverite,če imate v nosu čolna ,kjer so bitve morda kaj vode notri,da vam ne zmrzne...
LP Iztok
Re: Sacs
polanc napisal/-a:Pozdravljeni
LP Iztok
Imam sacs tornado kje in kako pogledam za to vodo?
lp jankec
Tex, neprimerna pripomba.
Janko, odvij nosilec sidra in potem obrneš čoln da voda izteče.
Janko, odvij nosilec sidra in potem obrneš čoln da voda izteče.
Nazadnje spremenil janadino, dne To Okt 02, 2012 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Guma je guma, zaenkrat.
Pa še pocenil se je.
Če ne bo druge rešitve bo res potrebno nekje na vrhu narediti luknjo in z cevko vodo ven potegniti. Če pa se pri odvitju bitve ali nosilca sidra pokaže zadosti velika luknja pa je itak vse rešeno. Bolj pomembno vprašanje je, zakaj pride voda notri in je potrebno to preprečiti, pa ne bo več potrebno bencina kupovat.
Pa brez zamere.
Če ne bo druge rešitve bo res potrebno nekje na vrhu narediti luknjo in z cevko vodo ven potegniti. Če pa se pri odvitju bitve ali nosilca sidra pokaže zadosti velika luknja pa je itak vse rešeno. Bolj pomembno vprašanje je, zakaj pride voda notri in je potrebno to preprečiti, pa ne bo več potrebno bencina kupovat.
Pa brez zamere.
Guma je guma, zaenkrat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 11 gostov