Grelna svečka
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Grelna svečka
Pozdravljeni, javljam se izmučen saj sem na mojmu Volkswagnu menjal termostat vode. Med delovanjem cca 5 minut mi je javil da je premalo tekočine. Dolijem in uredu. Pripravim barko za lov in glej ga zlomka. nad 1500 obratov mi začne utripat indikator za predgrelo svečko ter motor zgubi moč. Na displeju napiše servis. Ugasnem in ponovim ter isto. Ponovno prižgem in v štand gasu deluje normalno. Prav tako vžig motorja teluje normalno.
Ker je v Molfakonu veliko velikih kalamarov vas nujno prosim za pomoč.
Slike o ulovu sledijo čez vikend ko bo slabo vreme
LP
Marko
Ker je v Molfakonu veliko velikih kalamarov vas nujno prosim za pomoč.
Slike o ulovu sledijo čez vikend ko bo slabo vreme
LP
Marko
-
mali brodski
- Kapitan korvete
Grelna Svečka
Kadar imaš opravka z menjavo termostata na VW moraš vedno ko potem dolivaš tekočino dobro prezračit. Najbolje je da motor normalno deluje ,raztezna posoda pa odprta tako da se sam prezrači.Dolivaj tekočino ko motor deluje do max., nato pa ga ugasni in počakaj da se malo ohladi.Pokrov raztezne pa pusti odprt in nato spet dolij tekočino.Če ni dobro prezračen se pregreva in se prižigajo kontrolne lučke.
Ko je motor hladen, se grelna prižge in potem ugasne. Motor vžge normalno. Po ogrevanju postopoma pritisnem na gas in pri 1500 obratih ga začne dušiti. Kot da bi imel težavo z gorivom, vendar noben znak v povezavi z gorivom mi ne javi. Kontrolna lučka od grelne pa začne utripat.Res pa je da sem moral za zamenjavo termostata odklopit vse kable in tudi računalnik motorja.
Sedaj bom probal odlopit napajanje da resetiram računalnik. Potem pa nazaj na kable.
Sedaj bom probal odlopit napajanje da resetiram računalnik. Potem pa nazaj na kable.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov