Tohatsu 6
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Tohatsu 6
Lep pozdrav.
Ker sem nov na forumu bi rad vprašal, če je kdo imel probleme z Tohatsu 6,2002letnik, štiritaktni. Meni namreč po točno 10, 11 minuah delovanja enostavno crke. Po parih minutah pa spet normalno dela. Mogoče sem opazil razliko, da če imam gas do konca se to zgodi prej , če pa vozim na pol gasa pa mogoče kasneje. Uporabljam ga na pasari.Servis je narejen, svečka nova, olje v motorju in peti zamenjan, impeler normalno dela???
drugače vzge v prvo.
A je možno da se motor pregreje čeprav impeler dela?
Ker sem nov na forumu bi rad vprašal, če je kdo imel probleme z Tohatsu 6,2002letnik, štiritaktni. Meni namreč po točno 10, 11 minuah delovanja enostavno crke. Po parih minutah pa spet normalno dela. Mogoče sem opazil razliko, da če imam gas do konca se to zgodi prej , če pa vozim na pol gasa pa mogoče kasneje. Uporabljam ga na pasari.Servis je narejen, svečka nova, olje v motorju in peti zamenjan, impeler normalno dela???
drugače vzge v prvo.
A je možno da se motor pregreje čeprav impeler dela?
Ob tem mi najprej pade na pamet termostat. Smo imeli pri kolegovi Yamahi 25 podoben problem..laufal normalno kakih 10 15 min, potem zapiskal in crknil oz. izgubil moc, po malo pocitka in ohladitve pa spet delal normalno. Na koncu ugotovili, da je termostat popolnoma zabasan s soljo in kamnom in se sploh ne odpre oz. se odpre le deloma, zato se je seveda pregreval. Nevem pa, ce je pri temu isto oz. sploh ima termostat 
-
koki koruza
- Poročnik fregate
MOTOR CRKNE
TOČNO to sem razmišljal, da je zamašek na gorivu privit do konca in ne dobi "LUFTAAAA"
B9
B9
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov