Čiščenje gumenjaka
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Čiščenje gumenjaka
Mi lahko kdo pove kako in s čem najlepše očistim majhnega maestrala in s čem naj ga premažem da bo nekak zgledal. Gre za moj byboat ki je na videz že kar zdelan, ampak je zelo zelo uporaben.
hvala za nasvete
mirno morje
hvala za nasvete
mirno morje
cougar
Imam gumico staro cca. 25 let (Beograd sport) pa jo vsako leto neglede ali gre na morje ali ostane doma namažem z tekočino, ki se uporablja za nego plastičnih in gumjastih delov v avtomobilu. Žal ne vem kako se zadevi reče ker nimam nobene več pri roki, kupil sem pa jo na bencinski. Ko premažeš, postane guma bolj "sveža".
Mogoče še obstaja kakšna druga boljša zadeva ne vem, zanimivo bo prebrati še kakšno drugo mnenje ali izkušnjo.
Lep pozdrav
Mogoče še obstaja kakšna druga boljša zadeva ne vem, zanimivo bo prebrati še kakšno drugo mnenje ali izkušnjo.
Lep pozdrav
Če je gumenjak res zelo umazan je mogoče najboljša rešitev, da v avtopralnici dobiš malo tekočine,ki jo uporabljajo za pranje avtomobilov.To je nekakšen koncentrat in ga je potrebno razredčiti z vodo. Je zelo agresiven, vendar čisti vse živo. Torej malo zdrgneš s tem in nato opereš z visokotlačnim čistilcem. Zelo boš presenečen nad rezultatom.
Obljuba dela dolg
Mojega zmatranega Maestrala 5 sem po Zobarjevem nasvetu spucal z čistilom iz avtopralnice, nato ga še nekrat z gobo opral kar z avtošamponom in po Avtokampovem nasvetu namazal z glicerinom .
Učinek je res presenetljiv.In stroški?? 8,40€ (7 € glicerin in dve kavi z mlekom za čistilo).
Nasvet za vse , če boste kaj zasračkali pa ne mene krivit
, men je ratalo.
mirno morje
Mojega zmatranega Maestrala 5 sem po Zobarjevem nasvetu spucal z čistilom iz avtopralnice, nato ga še nekrat z gobo opral kar z avtošamponom in po Avtokampovem nasvetu namazal z glicerinom .
Učinek je res presenetljiv.In stroški?? 8,40€ (7 € glicerin in dve kavi z mlekom za čistilo).
Nasvet za vse , če boste kaj zasračkali pa ne mene krivit
mirno morje
cougar
čistilo za gumo
za hepalon tube je aceton najhitrejše čistilo... Bolj kot je hlapljiv, boljši je.. se pravi čim bližje 100%.
Zukke ja dobro si me spomnil . Z acetonom bom spucal rešilne jopiče ki so malo šmira pobrali nekje pod kokpitom . Bojim se , da bi puščal na čolnu bele sledi oz. lise. Ko sem imel Sporta sem ga kar z razredčilom al pa z benzinom zdrgnil , malo splahnil in pol presprejal z maxi brilom, pa je bil ok. Ufff kje je že to, pa kak fajn je blo
mirno morje
mirno morje
cougar
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov