Pozdravljeni !
Znanec iz Nemčije mi je postaviil vprašanje kaj mislim o nakupu tega čolna
Chaparral (USA)
215 SSI
cena: EUR 11.000,-
dužina: 6,71 m
širina: 2,51 m
gaz: 0,75 m
material: plastika GfK
godina proizvodnje: 2005
radne sate: 90
težina: 1.588 kg
Kabina(e): 1 Kabina(e), 2 Ležajevi
broj motora: 1
motor/tvornica: Mercruiser 4.3L 190 hp
motor max: 142 kW (193 PS)
rezervoar za gorivo: 212 l
rezervoar za pitku vodu: 29 l
kategorija: daycruiser
stanje: potrebno obnovit
Čoln je bil rabljen le nekajkrat po 1 mesec a je BIL POTOPLJEN ZA 10. UR V MORSKI VODI IN TATO TAKOJ OPRAN Z SLADKO VODO; motor pa je bil nekaj časa v prostem teku. Tako je znanec napisal. Čoln pa lastnik prodaja na boatshop24.com
Kolegi, vaše mnenje? lp
POTOPLJENI ČOLN
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
POTOPLJENI ČOLN
"Dalmatino povišču pritrujena"
Re: POTOPLJENI ČOLN
rabuni napisal/-a:Pozdravljeni !
Znanec iz Nemčije mi je postaviil vprašanje kaj mislim o nakupu tega čolna
Chaparral (USA)
215 SSI
cena: EUR 11.000,-
dužina: 6,71 m
širina: 2,51 m
gaz: 0,75 m
material: plastika GfK
godina proizvodnje: 2005
radne sate: 90
težina: 1.588 kg
Kabina(e): 1 Kabina(e), 2 Ležajevi
broj motora: 1
motor/tvornica: Mercruiser 4.3L 190 hp
motor max: 142 kW (193 PS)
rezervoar za gorivo: 212 l
rezervoar za pitku vodu: 29 l
kategorija: daycruiser
stanje: potrebno obnovit
Čoln je bil rabljen le nekajkrat po 1 mesec a je BIL POTOPLJEN ZA 10. UR V MORSKI VODI IN TATO TAKOJ OPRAN Z SLADKO VODO; motor pa je bil nekaj časa v prostem teku. Tako je znanec napisal. Čoln pa lastnik prodaja na boatshop24.com
Kolegi, vaše mnenje? lp
Pred nakupom ti zelo priporočam ogled plovila, za spremstvo pa povabi s seboj dobrega mehanika, kateri pri svojem delu zna uporabljat tudi uho. Kaki tapetnik bo tudi dobrodošel, da ti pove približno ceno kompletne menjave oblazinjenega pohištva. Spomni se na teniske , s katerimi si stopil v morje, vsako večer postanejo zopet mokre.
Sol je nujno potrebna našemu organizmu, nima pa kaj za iskat v motorju in v barki. Raje roke proč.
LP
POTOPLJENI ČOLN
Hojla,
delim z vama mnenje, sicer teh izkušenj in znanja nimam vendar vama v celoti dajem prav in bom znancu kar poslal e-mail z vajinimi odgovori. Hvala!
delim z vama mnenje, sicer teh izkušenj in znanja nimam vendar vama v celoti dajem prav in bom znancu kar poslal e-mail z vajinimi odgovori. Hvala!
"Dalmatino povišču pritrujena"
Strinjam pa se tudi jaz z ostalimi ,da je zelo riskantno ,kajti ko je čoln enkrat v vodi pride morska voda dobesedno v vse luknje .Največji problem je elektrika in motor.
Cena je sicer ok samo ko se bo plovilo začelo uporabljati bo nastalo kar veliko slabe volje.Če pride morska voda v števce elektriko je konec .
Res za razmisliti jaz ga ne bi vzel sploh ,če je bila prisotna morska voda.
Cena je sicer ok samo ko se bo plovilo začelo uporabljati bo nastalo kar veliko slabe volje.Če pride morska voda v števce elektriko je konec .
Res za razmisliti jaz ga ne bi vzel sploh ,če je bila prisotna morska voda.
Nazadnje spremenil Fojki, dne Ne Feb 28, 2010 20:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Po forumu brska: NASA in 18 gostov