Servis Tohatsu
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Servis Tohatsu
Zanima me kje servisirate tohatsu motorje,imam tohatsu ki je še pod garancijo pa ne bi peljal ravno vsakemu pocarju.hvala za vaše predloge lp 
Moj prejšnji Tohatsu 18 2T je bil na jesen vedno pri Volku v Domžalah. Glede opravljenega dela ne morem imeti kakršne koli pripombe. Težje je bilo z dogovarjanjem o terminih. Sem prišel kar nekajkrat zastonj.
Sedanjega Tohatsu 115TLDI sem vozil nal več servisov. Na srečo že spet samo jeseni za redni servis in konzervacijo. Čisto prvič je bil pri Volku, kamor je malo štorasto po ozkih uliciah pripeljati prikolico. Nalednji je bil v Nautic servis v marini Koper. Dostop je dober, servis korekten, na žalost pa se tam čolna ne splača pustiti več dni, ker marina vsak dan zaračuna. Ob sobotah ne delajo, med tednom pa tudi nimam časa cel dan voziti prikolice naokrog.
Enkrat so ga servisirali v pooblaščenem servisu v Nerezinah. Zelo prijazni, malo čudno se mi je le zdelo, da so mene spraševali, kaj je treba napraviti za konzervacijo
Lani sem se dogovoril z uradnim serviserjem na Reki. Najprej je bil pripravljen priti kar do čolna na slovensko stran, potem pa je ugotovil, da Hrvaška še ni v EU in da bi potreboval delovno dovoljenje, pa še cel kombi orodja vozi s sabo...
Nazadnje je eno soboto dopoldan prevzel prikolico na svoji strani meje in jo čez nekaj ur pripeljal nazaj. Korektno, cena podobna koprski in fant si je vzel nekaj časa, da mi je pokazal kaj je naredil, skopiral par strani iz Service manuala, ker sem ga prosil....
Je pa res, da je za Tohatsu servisov manj, kot za druge znamke. Lani je nehal še Rav v Izoli. Menda je v Sloveniji še eden na Štajerskem.
Pogrešam kakšnega, ki bi se pripeljal s svojo opremo do čolna, namesto da se grem vsako jesen razkazovanje čolna na prikolici po cestah čez pol Slovenije.
Sedanjega Tohatsu 115TLDI sem vozil nal več servisov. Na srečo že spet samo jeseni za redni servis in konzervacijo. Čisto prvič je bil pri Volku, kamor je malo štorasto po ozkih uliciah pripeljati prikolico. Nalednji je bil v Nautic servis v marini Koper. Dostop je dober, servis korekten, na žalost pa se tam čolna ne splača pustiti več dni, ker marina vsak dan zaračuna. Ob sobotah ne delajo, med tednom pa tudi nimam časa cel dan voziti prikolice naokrog.
Enkrat so ga servisirali v pooblaščenem servisu v Nerezinah. Zelo prijazni, malo čudno se mi je le zdelo, da so mene spraševali, kaj je treba napraviti za konzervacijo
Lani sem se dogovoril z uradnim serviserjem na Reki. Najprej je bil pripravljen priti kar do čolna na slovensko stran, potem pa je ugotovil, da Hrvaška še ni v EU in da bi potreboval delovno dovoljenje, pa še cel kombi orodja vozi s sabo...
Je pa res, da je za Tohatsu servisov manj, kot za druge znamke. Lani je nehal še Rav v Izoli. Menda je v Sloveniji še eden na Štajerskem.
Pogrešam kakšnega, ki bi se pripeljal s svojo opremo do čolna, namesto da se grem vsako jesen razkazovanje čolna na prikolici po cestah čez pol Slovenije.
Sam sem imel 30KM 4t, "servisiral" Volk iz Domžal(od montaže, do 0 servisov), rezultati, 15h preskočen jermen, 30h zariban vertikalni ležaj na gredi, vrednost servisnih ur - neprecenliva.
Zato sem tudi peljal k generalnemu zastopniku(seawave), ker dajo oni "žegen za vse. En servis imaš tudi v Kopru, glavni zastopnik pa je Seawave vLescah, oni so tudi odgovorni za vsa dela v garanciji.
Drugače pa je Tohatsu vredu izvenkrmni motor.
sebtop napisal/-a:Da, servis Budja v Malečniku. Imam 2T 15 KM in sem bil s servisom zadovoljen. Kakšne imate drugi izkušnje z Tohatsu motorji, predvsem z klasičnimi 2T.
2T 18-ka letnik 2000 - z eno besedo "delouc"
do sedaj samo enkrat na servisu (Rožej) - redna menjava impelerja
doma pa redna menjava olja v peti in svečk
kocka napisal/-a:Sam sem imel 30KM 4t, "servisiral" Volk iz Domžal(od montaže, do 0 servisov), rezultati, 15h preskočen jermen, 30h zariban vertikalni ležaj na gredi, vrednost servisnih ur - neprecenliva.Zato sem tudi peljal k generalnemu zastopniku(seawave), ker dajo oni "žegen za vse. En servis imaš tudi v Kopru, glavni zastopnik pa je Seawave vLescah, oni so tudi odgovorni za vsa dela v garanciji.
Ma ne vem kaj tok eni hvalijo tega vovka, jaz ne vidim ene dobre strani pri njem, zato tudi v prie mru novega ne bom kupil Tohatsuja ker v lj in okolici ni poobl. servisa....
P.S. A ti je ležaj čist zaribal ali je samo glasen ratal da si ga menjal?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti