Imam gumenjak beograd sport-"meteor",dim. 3.30x1.40x0.35. Čoln kar nekaj časa ni bil v uporabi in posledično smo izgubili komplet leseno dno tega čolna
beograd sport-leseno dno?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
beograd sport-leseno dno?
Pozdravljeni!
Imam gumenjak beograd sport-"meteor",dim. 3.30x1.40x0.35. Čoln kar nekaj časa ni bil v uporabi in posledično smo izgubili komplet leseno dno tega čolna
. Zanima me če ima kdo enak čoln in bi mi bil pripravljen posredovati dimenzije in kaksno skico tega podna ali kako spletno stran na kateri bi bilo kaj takega možno dobiti...
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Re: beograd sport-leseno dno?
dejc napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam gumenjak beograd sport-"meteor",dim. 3.30x1.40x0.35. Čoln kar nekaj časa ni bil v uporabi in posledično smo izgubili komplet leseno dno tega čolna. Zanima me če ima kdo enak čoln in bi mi bil pripravljen posredovati dimenzije in kaksno skico tega podna ali kako spletno stran na kateri bi bilo kaj takega možno dobiti...
Poglej na Bolho, Mornarja, tam je kar nekaj slik teh čolnov. Rabiš "notranje" dimenzije. Včasih sem imel tak čoln, poden ima iz štirih desk. Dimenzij žal ne poznam.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov