Evinrure 50
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Evinrure 50
Pozdravljeni,kupil sem motor Evinrude 50 2takt,zanima me kakšna mešanica je potrebna?Izkušnje itd....
lp
lp
Re: Evinrure 50
lotos1 napisal/-a:Pozdravljeni,kupil sem motor Evinrude 50 2takt,zanima me kakšna mešanica je potrebna?Izkušnje itd....
lp
Pa ne šparaj pri kvaliteti dvotaktola. Kupi najdražjega oziroma pojdi v navtično trgovino tam imajo pravo ceno in kvaliteto.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
pešekan napisal/-a:al pa kako drugo poceni olje. Ko sem imel skuter so mi rekli naj dam samo sheel ali castrol. Kaj bi z slabšim lahko zaribal?
Zaribal ne. S kvalitetnim se sveča ne paca, ni ostankov v mašini, boljše maže kar mora. Fotr je mel na Tomosu 4 vedno težave in smo sveče menjaval in jih puca non stop. Pa tudi dize frgazarja, plovček, špička je bila vedno napacana. Po dolgem času je pa zbral za liter Kastrola in se je čudu kako je pa to možno, ker je gonu motor že cel teden pa enkrat ni scveče odšraufal.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Če je olja preveč se to lepo vidi
. Sicer je to stvar izkušenj in je različna od motorja do motorja. Skratka, v mešanici je lahko toliko olja da to lepo normalno še lahko izgoreva.
1% olja je res majhna količina, sicer za nove motorje z naprednimi tehnologijami dovoljšna. Pri starih motorjih pa ni čisto neč narobe če podvojiš tisti procent na dva..
1% olja je res majhna količina, sicer za nove motorje z naprednimi tehnologijami dovoljšna. Pri starih motorjih pa ni čisto neč narobe če podvojiš tisti procent na dva..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov