Predstavljam se kot novi uporabnik foruma in pozdravljam vse morjeplovce tega perfektnega foruma z vprašanjem kako gre z organizacijo identifikacije članov foruma (nalepke, kape itd.) ter skupnimi srečanji
Lp
Sporočila članov
Moderatorji: moderator2, moderator
-
dalvey
Sporočila članov
Nazadnje spremenil dalvey, dne Sr Jul 16, 2008 18:03, skupaj popravljeno 1 krat.
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Dobrodošel! Vendar mislim, da si zgrešil rubriko, odgovore na tvoja vprašanja boš zasledil v rubriki "sporočila članom".
Zastavice so že in jih je nekaj še verjetno na zalogi. Ostalih zadev še nimamo, so pa v povojih nalepke, celo z našim "nickom" se dajo natisniti preko naših članov.
Lepo brskanje po forumu in mirno morje!
Zastavice so že in jih je nekaj še verjetno na zalogi. Ostalih zadev še nimamo, so pa v povojih nalepke, celo z našim "nickom" se dajo natisniti preko naših članov.
Lepo brskanje po forumu in mirno morje!
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
Evo temo prestavil na primerno mesto, sem pa ravno nazaj z neuradnega srečanja, kjer se nas je zbralo kar lepo število "močvirnikov". Neverjetno! No debata je tekla tudi na temo nalepk, nekaj bova z uporabnikom "Mike" še dogovorila... Nalepke bodo, zastavice pa so pri meni, lahko jo dobiš, še jih je nekaj viška na zalogi...
LP
LP
zastavica
Lep pozdrav
Sem novi član tega super foruma, ki me kar vleče k računalniku. Rad bi vprašl, kje je možno dobit zastavico Morjeplovcev. Če ne drugače pa vsaj do druge sezone. Lahko ob priliki pridem tudi v Ljubljano saj sem pogosto tam.
Sem pa iz Mariborskega konca.
Sem novi član tega super foruma, ki me kar vleče k računalniku. Rad bi vprašl, kje je možno dobit zastavico Morjeplovcev. Če ne drugače pa vsaj do druge sezone. Lahko ob priliki pridem tudi v Ljubljano saj sem pogosto tam.
Sem pa iz Mariborskega konca.
Pa smo spet na začetku
-
dalvey
Sporočila članov
Bojan prebiraj forum in pridi na jesensko srečanje Morjeplovcev
Lp
Lp
-
dalvey
Bojan, upam, da si na vezi s katerim od Morjeplovcev, drugače pa zasleduj "Sporočila" na forumu, saj se bo Admin mislim kaj kmalu začel dogovarjati o možnem terminu in lokaciji s starimi Morjeplovci. Za zadnje srečanje na Brezovici smo se kaj hitro dogovorili, samo bilo je maloštevilno, ker smo že bili malo v času dopustov.
Lp in mirno morje!
Lp in mirno morje!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta