Hvala in mirno morje!
PRIVEZ V STARI BARBARIGI
Moderatorji: moderator2, moderator
-
skippermatjaz
- Poddesetnik
PRIVEZ V STARI BARBARIGI
Hvala in mirno morje!
-
skippermatjaz
- Poddesetnik
STARA BARBARIGA
Hvala za link, sem ga že zadnjič prečital, pa ni nič kaj novega, še posebej ne veselega. Še vedno se ne ve, kdo pije in kdo plača( velja za staro Barbarigo),kamor grem s čolnom čez par dni. Če kdo pozna koga, ki v terminu med 16 in 31 julijem ne rabi svoje boje, sem pripravljen plačat razumno najemnino, da imam mir okrog svoje 5m gumice.
Hvala in mirno morje!
Hvala in mirno morje!
Tudi jaz mislim da je še vse divje v stari barbarigi. Kolikor sem slišal od enega, ki ima pasaro (oz. nekej podobnega) na HR registracijo, nima nobenih težav z domačini (odvezovanje, kraja boj, itd.)
Enkrat je celo rekel da se mu je v nevihti čoln odvezal in so mu ga domačini privezali nazaj. Verjetno če bi mel SLO registracijo bi še naprej srkali bevando na obali
p.s. jaz grem danes dol do 28. Sem pa tist kreten, ko bo vsak dan vodnega skuterja vlaču ven in noter
Enkrat je celo rekel da se mu je v nevihti čoln odvezal in so mu ga domačini privezali nazaj. Verjetno če bi mel SLO registracijo bi še naprej srkali bevando na obali
p.s. jaz grem danes dol do 28. Sem pa tist kreten, ko bo vsak dan vodnega skuterja vlaču ven in noter
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta