še en nov član
Moderatorji: moderator2, moderator
še en nov član
sicer že nekaj časa logiran, letos kupil maestrala in Tomosa tako da je sedaj forum postal še bolj zanimiv 
Zdravo,
se mi je zdelo da bos vedel kdo sem, preizkusil ze v petek ob 7-ih zvecer, dva odrasla (en konkreten) in trije otroci, gre lustno
sem pa bil v soboto prevec pogumen in sem sel iz Drage v Medvejo, tja morje kot spegu, nazaj grede pa skoraj zakljucil sezono
Bo potrebno vreme spremljat, do sedaj mi je bilo vseeno
se mi je zdelo da bos vedel kdo sem, preizkusil ze v petek ob 7-ih zvecer, dva odrasla (en konkreten) in trije otroci, gre lustno
sem pa bil v soboto prevec pogumen in sem sel iz Drage v Medvejo, tja morje kot spegu, nazaj grede pa skoraj zakljucil sezono
Bo potrebno vreme spremljat, do sedaj mi je bilo vseeno
OGORAZD, pozdravljen. Ja, tudi jaz upam da greš drugo leto na ruto, da ne bom spet najmanjši. Sicer pa je bilo v soboto tudi na zahodni obali istre kar valovito.
Mogoče pa bi šli ta manjši enkrat konec avgusta ali v septembru malo raziskat Italijansko obalo. Jaz imam plan iti nekje do Lignana. Če se bo še kdo pridružil je vabljen.
Mogoče pa bi šli ta manjši enkrat konec avgusta ali v septembru malo raziskat Italijansko obalo. Jaz imam plan iti nekje do Lignana. Če se bo še kdo pridružil je vabljen.
Ljubitelj narave
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta