Dobrodošel zetorček..
11 otrok še nekak spraviš gor,ampak odraslih pa mislim da ne bo šlo,razen če ste kot ribce v konzervi,sam pol še pira ne moreš v roki držat.
Fišerman a dobr zgleda.
novi član
Moderatorji: moderator2, moderator
Malo sem nerodno napisal, 11 otrok je v ekipi, samo 2 pa me kličeta ati(več družin). Roman1, pomol je širok ja in pred njim vsako leto več čolnov.
Hvala za pohvale okrog čolna, ko sem ga pripeljal na dvorišče sem ga pa hitro skril v garažo in potem švical ob in na njem. Preden sem prodal prejšnjega (E 435S), so se prodali vsi nagledani, ta pa je bil bolj za rezervo. Čoln je bil v stilu malo rabljeno fejst zanemarjeno, kljub temu da je motor starejši pa ni bilo problemov in upam da jih tudi letos ne bo.
Hvala za pohvale okrog čolna, ko sem ga pripeljal na dvorišče sem ga pa hitro skril v garažo in potem švical ob in na njem. Preden sem prodal prejšnjega (E 435S), so se prodali vsi nagledani, ta pa je bil bolj za rezervo. Čoln je bil v stilu malo rabljeno fejst zanemarjeno, kljub temu da je motor starejši pa ni bilo problemov in upam da jih tudi letos ne bo.
Zetor tole si ti ziher v Brezovici kupu
registrirano v IZ čoln ena letnica motor druga
dober poglej letnice toti maheri znajo prfektno iz trojke osemko nardit... drugače pa naj ti služi v dobrem in slabem 
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
zetorček napisal/-a:Malo sem nerodno napisal, 11 otrok je v ekipi, samo 2 pa me kličeta ati(več družin). Roman1, pomol je širok ja in pred njim vsako leto več čolnov.
Sej sem te takoj razumel,sploh ko si omenil Klimno mi je blo vse jasno.
Sem lansko leto prišel tja z kolegom in še motorja nisem ugasnil,sem imel že 10 mulcev na čolnu,pa krokodila zadaj zavezanega pa gremo....dokler nismo vsakega stresel nismo mogli nehat,otroc pa usta do ušes,pa še kar iso mel dost.
Papa, čoln je prejšnji lastnik kupil v Borovnici, z hondo 40. Bilo premalo so pa dali ta motor, pri istem posredniku. Ko sem iskal čoln po vsej Slo., sem tudi sam zavil na Borovnico, možakar je se spomnil tega čolna in povedal isto zgodbo, kot kasneje prodajalec, sem pa kupil v okolici Ljutomera. Da letnice niso 100% mi je bilo jasno ko sem videl motor od blizu, ampak bil je z papirji in prepis na kapetaniji sem uredil v 15 min. brez problemov.
lp
lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti