Atilone
Moderatorji: moderator2, moderator
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
.
Zadnji trije posti so za kurjače!
habibi Vll, malce pozno si uletu, da bi bil bolj noter. To se je dogajalo pred tremi leti. Brez veze, ker se ni nič zgodilo. Da bi se vsaj dobili pa lepo napili.
Osebno poznam večino vpletenih, sploh pa "glavne igralce."
Vsakega je veselje srečat, ker dan je potem lepši.
Enkrat bo treba še MM srečat, sam kaj ko ima človek tempo 380na uro. Da vidimo, če je res kar je slišat!
Je pa umetnost pravi čas izstopit, da se rešiš velikih težav.
Ajde mejte se!
LP
.
habibi Vll napisal/-a:Matr se bo treba oborožit,tole pa niso več heci.A ni bol enga nazdravt pa eno pejsmco zapet hihi.
Zadnji trije posti so za kurjače!
habibi Vll, malce pozno si uletu, da bi bil bolj noter. To se je dogajalo pred tremi leti. Brez veze, ker se ni nič zgodilo. Da bi se vsaj dobili pa lepo napili.
Osebno poznam večino vpletenih, sploh pa "glavne igralce."
Vsakega je veselje srečat, ker dan je potem lepši.
Enkrat bo treba še MM srečat, sam kaj ko ima človek tempo 380na uro. Da vidimo, če je res kar je slišat!
Je pa umetnost pravi čas izstopit, da se rešiš velikih težav.
Ajde mejte se!
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Tex,
a veš, to je tisti možakar, ki je v Izoli pridno drgnil moj čoln, medtem ko se nas je pred čolnom zbrala lepa druščina Morjeplovcev, da bi občudovali tvoj kamin, ki si ga na prikolici peljal v Červobil
No ja, mogoče nismo bili tam čisto samo zaradi kamina, je pa vseeno lepo, da si se oglasil
Se bomo še kdaj dobili pri kaminu, če boš vabil. Že zadnjič je zgledal solidno postavljen, sem prepričan, da zdaj včasih tudi lepo diši iz njega. Mogoče uspe priti tudi MM.
a veš, to je tisti možakar, ki je v Izoli pridno drgnil moj čoln, medtem ko se nas je pred čolnom zbrala lepa druščina Morjeplovcev, da bi občudovali tvoj kamin, ki si ga na prikolici peljal v Červobil
No ja, mogoče nismo bili tam čisto samo zaradi kamina, je pa vseeno lepo, da si se oglasil
Tex je kurjač prve klase
Da bi pa jaz kaj jedel iz tistega kamina na Texov račun je bolj malo možnosti, saj še ko sem se ponudil za polirat je bila cena sendviča in kokakole previsoka
Morda bo kaj sreče, če bo Mitja tam ali pa če prinesem s seboj že pečeno in postavim na osončen kamin za kakih 10 minut, da bo občutek pravi
Če bo mraz pa malo z vžigalnikom pokurim po kotletu
@pajer1 ne vem kaj je slišati, oziroma si predstavljam. Čeprav sem res malo čuden nimam nobenih zadržkov se srečat z komerkoli.
Tiste, ki sem srečal ali celo kaj tam delal pa so si edini, da me je lažje prenašati na forumu, kot pa nahranit
Bom enkrat prišel na srečanje pa boste videli kaj je res in kaj ni
Da bi pa jaz kaj jedel iz tistega kamina na Texov račun je bolj malo možnosti, saj še ko sem se ponudil za polirat je bila cena sendviča in kokakole previsoka
Morda bo kaj sreče, če bo Mitja tam ali pa če prinesem s seboj že pečeno in postavim na osončen kamin za kakih 10 minut, da bo občutek pravi
@pajer1 ne vem kaj je slišati, oziroma si predstavljam. Čeprav sem res malo čuden nimam nobenih zadržkov se srečat z komerkoli.
Tiste, ki sem srečal ali celo kaj tam delal pa so si edini, da me je lažje prenašati na forumu, kot pa nahranit
Bom enkrat prišel na srečanje pa boste videli kaj je res in kaj ni
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Provokacija gor ali dol, vendar gre atilone za moje pojme predaleč in na tem mestu pač ne morem popustiti.
Ker recimo, da je ta tema namenjenu reševanju teh neumnosti svoj post pišem tu in ne pri biftku...
@atilone na ZS ne odgovoriš pa daj tule.
1. O čem je pisal dinksi in o čem jaz, če ne o suvidu povej ti o čem?
2. Kaj imaš proti meni, da se spuščaš na vsak moj post že nekaj mesecev? Sam sem se ti opravičil že zaradi tega, da bo mir pa ti to ni dovolj...
3. zakaj si pameten samo v temah, ki jih berejo vsi, na ZS kjer sem želel rešiti spor(da ne obremenjujeva s tvojo frustracijo vseh ostalih) pa ne znaš napisati enega konstruktivnega stavka, da ne rečem, da so bile glavnina le žaljivke?
Hvala za odgovore!
Ker recimo, da je ta tema namenjenu reševanju teh neumnosti svoj post pišem tu in ne pri biftku...
atilone napisal/-a:Ne Dule, ne delam se norca, samo če nekdo obrne tekst in potem odgovarja na sebi prilagojeno pisanje (si imel priliko brat o vakumskem pakiranju, spremenjeno v vakumsko kuho in pametovanje o nenapisanem) potem se mi zdi da se mora na napačno tolmačenje opozorit.
LP
@atilone na ZS ne odgovoriš pa daj tule.
1. O čem je pisal dinksi in o čem jaz, če ne o suvidu povej ti o čem?
2. Kaj imaš proti meni, da se spuščaš na vsak moj post že nekaj mesecev? Sam sem se ti opravičil že zaradi tega, da bo mir pa ti to ni dovolj...
3. zakaj si pameten samo v temah, ki jih berejo vsi, na ZS kjer sem želel rešiti spor(da ne obremenjujeva s tvojo frustracijo vseh ostalih) pa ne znaš napisati enega konstruktivnega stavka, da ne rečem, da so bile glavnina le žaljivke?
Hvala za odgovore!
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
mamaMicka napisal/-a:Tex je kurjač prve klase
Morda bo kaj sreče, če bo Mitja tam ali pa če prinesem s seboj že pečeno in postavim na osončen kamin za kakih 10 minut, da bo občutek praviČe bo mraz pa malo z vžigalnikom pokurim po kotletu
Haha Micka imaš kar prav, Tex rad govori.
Poznam pa oba od vaju, kot tudi marsikoga drugega in povem, da si tudi meni kdaj stopil na žulj na forumu, ampak vsem pa povem da si drugače prav v redu dečko.
Tako, da ti res svetujem da prideš enkrat na srečanje, in verjemi mi, potem se mnenja posameznikov kaj hitro spremenijo.
Na forumu si pač nekateri ustvarijo napačno predstavo.
Glede kamina, pa ni panike, ti kar pridi, tudi Tex občasno kupi kak čevap, tako, da ti ni treba nič nosit s seboj.
Hladno pivo dobiš pa pri meni
.
Veš kaj? Načeloma imam rad ljudi in dobro shajam z njimi. O tebi sem slišal veliko več dobrega, kot kaj drugega. Bo treba enkrat skupaj priti, pa da se nasmejemo našim bedarijam. Seveda pa tedaj tudi nekaj tekočih zadev pospravimo.
LP
.
Veš kaj? Načeloma imam rad ljudi in dobro shajam z njimi. O tebi sem slišal veliko več dobrega, kot kaj drugega. Bo treba enkrat skupaj priti, pa da se nasmejemo našim bedarijam. Seveda pa tedaj tudi nekaj tekočih zadev pospravimo.
LP
.
pajer 1
mamaMicka napisal/-a:.... saj še , ko sem se ponudil za polirat je bila cena sendviča in kokakole previsoka...
Tiste, ki sem srečal ali celo kaj tam delal pa so si edini, da me je lažje prenašati na forumu, kot pa nahranit![]()
No pa smo tam, "ti bi samo sendvič pa kokakolo" samo ne poveš v kakšnih količinah, da bi več jedel kot poliral

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti