"Prepucavanje" dveh naših članov... :)
Moderatorji: moderator2, moderator
mamaMicka napisal/-a:Kr en saj jaz govorim ravno otem. Ne govorim o formulah ampak informacijah. Tudi kje se je. Pac posploseno so to tehnicne informacije.
Ko si omenul saljive komentarje gregorja. Meni ni saljivo ce me primerja z cigani... pa ta zadeva je resena sva se ob frisnem zmenila in ni nobenih zamer. Samo povedati sem pa mogel ker si ravno omenil.
Odpri zadnjih 20 tem. Nima veze o cem. Prav vse so na koncu in tudi vmes off. 30% teh pa pa vsebujejo prepu avanje zaljenje oziroma vsej nekaj malega podjebavanja.
Nekomu je podjebavanje zabavno. Vecini pa verjetno ne!
Ni zdaj bom pa nehal. Saj se v vecini vsi strinjamo samo pomagati si pa ne znamo.
Čaki mal tole pa ni res prjatu, če me spomin ne vara, ker tega oglasa ni več, si objavil da prodajaš ene pet izvenkrmnih motorjev, različnih od 5 do 18 konjev...jaz pa sem pripisal "Ali je Romunu crknu kombi pred tvojo bajto."
Potem si objavu oglas da prodajaš 2 pasari, in da je ena počena, pa sem napisal da je mel Romun očitno tudi prikolico in da naj drugič ne naloži eno na drugo in prilepil 3 smeške.
Kot sem ti napisal že na zs, se ti še enkrat opravičujem, vendar ne vidim kje bi jaz tebe primerjal s cigani.
https://medisken.si
@Tex
pisal iz telefona, se opravičujem!
@gregor.n saj sem napisal, da je zadeva rešena.
Glede ciganov. Ti Romuni, ki tovorijo boga in pol iz ita, oziroma pač Romuni, ki jih videvamo z kombiji so romi oz. cigani, kakorkoli jim rečemo. Vsaj v 98%.
Mejte se radi, raje pojdite polirat barke!
pisal iz telefona, se opravičujem!
@gregor.n saj sem napisal, da je zadeva rešena.
Glede ciganov. Ti Romuni, ki tovorijo boga in pol iz ita, oziroma pač Romuni, ki jih videvamo z kombiji so romi oz. cigani, kakorkoli jim rečemo. Vsaj v 98%.
Mejte se radi, raje pojdite polirat barke!
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
dule napisal/-a:Pol sem imel pa srečo. So se pa kar dobro pregrevale...
To bo ziher zato, ker imajo kategorijo "A" za oprijem na cestišču in je preveliko trenje!
Še dober, da je tema prepucavanje...
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
-
al
- od kapitana zena
- Admiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti