Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
Pozdravljeni, pridružuje se vam še en navtični zasvojenec. Že od nekdaj sem sanjal, da bi imel svoj čoln, a si želje nikoli nisem izpolnil. Letos pa me je 14 dni pred odhodom na dopust tako zagrabilo, da sem si kupil en starejši gliser, pravi oldtimer. Na hitro sem nabavil še en malo manj star motor in smo šli na morje. Celo v letošnjem poletju smo ujeli 14 dni lepega vremena in smo ful uživali na morju. Škoda, da je dopust na vodi tako hitro minil. Že sedaj sanjam o naslednji sezoni.
Lep pozdrav vsem.
Lep pozdrav vsem.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
-
marenostrum
- Viceadmiral
čok napisal/-a:Pozdravljeni, pridružuje se vam še en navtični zasvojenec. Že od nekdaj sem sanjal, da bi imel svoj čoln, a si želje nikoli nisem izpolnil. Letos pa me je 14 dni pred odhodom na dopust tako zagrabilo, da sem si kupil en starejši gliser, pravi oldtimer. Na hitro sem nabavil še en malo manj star motor in smo šli na morje. Celo v letošnjem poletju smo ujeli 14 dni lepega vremena in smo ful uživali na morju. Škoda, da je dopust na vodi tako hitro minil. Že sedaj sanjam o naslednji sezoni.
Lep pozdrav vsem.
To so prvi simptomi, da se v krvi začne nabirat morska sol
Dobrodošel.
lp
Ne pusti se povlečt dol na njihov nivo. Tam so v prednosti.
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
Frišno prijavljen.
Pozdravljeni.
Forum spremljam že nekaj mesecev, vendar sem se šele danes registriral, da se bom lahko prijavil na Miranovo predstavitev jadranja do Grenlandije. Sem navdušen jadralec čarterist in potihem upam, da bom v prihodnjih letih uspel nabaviti svojo barčico.
Forum spremljam že nekaj mesecev, vendar sem se šele danes registriral, da se bom lahko prijavil na Miranovo predstavitev jadranja do Grenlandije. Sem navdušen jadralec čarterist in potihem upam, da bom v prihodnjih letih uspel nabaviti svojo barčico.
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kraj: Straža
- Kontakt:
Frišn Dolenc na forumu
Pozdravljeni vsi ljubitelji navtike.
Forum spremljam že par let kot gost. Zanimiv in poučen, kjer se naučiš vsega - tudi psihologije
.
Prebiram vse teme, čeprav se zanimam bolj za jadranje. Jadram od leta 2006, najprej z drugimi, zadnja tri leta pa že najemam in vozim sam. Trudim se, da sem vsaj dvakrat na leto na vodi, sicer bi pa itak želel več. Zasvojenost je huda stvar
Sem pa tudi motorist in vozim Yamaho FJR 1300
Forum spremljam že par let kot gost. Zanimiv in poučen, kjer se naučiš vsega - tudi psihologije
Prebiram vse teme, čeprav se zanimam bolj za jadranje. Jadram od leta 2006, najprej z drugimi, zadnja tri leta pa že najemam in vozim sam. Trudim se, da sem vsaj dvakrat na leto na vodi, sicer bi pa itak želel več. Zasvojenost je huda stvar
Sem pa tudi motorist in vozim Yamaho FJR 1300
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kraj: Straža
- Kontakt:
- od kapitana zena
- Admiral
johnny1300 napisal/-a:al napisal/-a:Dobrodošel johnny1300
imava skupne hobije: jadranje,motorizem in psihologijo
Kar začni
Al,
Bova midva raje o jadranju, motorizmu in dobri pijači.
johnny, zgleda da al-a dobro poznaš. A je mogoče tole samo psihološka
Pravzaprav, dobrodošli vsi novi!
-
al
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov