Novi člani se predstavijo...

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Kofi
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a Kofi » Sr Dec 31, 2014 00:31

polanc napisal/-a:Dobrodošel Kofi,morda te novi čoln čaka v moji garaži,več ti pa lahko Mare C pove o Zverini

Zverino sem videl tu na forumu. A sem si zamislil čoln s kabinco, ravno še dovolj lahek da gre na prikolico (teža max 1900kg skupaj s prikolico). Kaj takega:
http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=178554
http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=153993
http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=178760
Kofi
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Sr Dec 31, 2014 08:18

sorči sem mislil da želiš gumona,lepo kupi
PentaVolvo
Poddesetnik
Kontakt:

PentaVolvo

OdgovorNapisal/-a PentaVolvo » Ne Jan 11, 2015 17:43

Najprej lep pozdrav vsem članom foruma morje in plovec.

Sem že kar redni obiskovalec tega foruma, danes pa sem se odločil da se še prijavim. Sem mislil da bo bolj zakomplicirano, pa ni bilo tako hudo :-). Sem ljubitelj morja, navtike in big game fishinga. V sledečih postih pa boste izvedeli še kaj več o meni :-).

Lp
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Ne Jan 11, 2015 23:20

:D pozdravljen PentaVolvo
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral
Kraj: LJ.Vižmarje

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » Po Jan 12, 2015 10:40

Dobrodošel, želim ti čim več poznanstev med nami in prijetno druženje.Si 4489-ti član te bratovščine :lol: :lol:
mašinfirer
boca001
Poročnik bojne ladje
Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a boca001 » Če Jan 22, 2015 08:34

pozdravljeni sem Boris Iz Maribora. Veliki fan navtike star 25 let in novopečen lastnik Slika
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » Če Jan 22, 2015 13:10

Dobrodošel in čim več uživancije.Vidim,da se iz kotla že kadi,to je že ogrevanje za novo sezono :lol: :lol:
mašinfirer
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » To Jan 27, 2015 14:50

Pozdravljeni morjeplovci.

Forum spremljam že dolgo, predvsem teme ribolova in popravil, sedaj pa sem se končno še registriral. Forum mi je zelo všeč, ker sem dobil že veliko koristnih nasvetov. Res lepo, da se tako trudite.
Naj se predstavim. Ime mi je David in prihajam iz ljubljane. Sem velik ljubitelj navtike in ribolova. Ko imam vsaj malo prostega časa, jo takoj pobrišem na morje. Čolni me spremljajo že od malih nog, sedaj pa sem nad njimi navdušil tudi svoje otroke. Brez čolna ni dopusta.

Lep pozdrav vsem.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » To Jan 27, 2015 14:53

Daki napisal/-a:Brez čolna ni dopusta.

Res je :wink:

Dobrodošel.
Uporabniški avatar
sova
Admiral
Kraj: Solkan

OdgovorNapisal/-a sova » To Jan 27, 2015 15:42

Daki napisal/-a: Sem velik ljubitelj navtike in ribolova.

Kako smo si nekateri podobni. :) .

Dobrodošel.

lp.
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » To Jan 27, 2015 19:27

Daki,lepa predstavitev,upam,da se vidimo na kakšnem srečanju.Dobrodošel :lol: :lol: Še malo povej s čim mešaš vodo po Jadranu in prilimej kakšno fotko :wink:
mašinfirer
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » To Jan 27, 2015 23:06

Hvala. Na hrvaškem imamo gliser 5m z Yamaho F100. Po našem morju pa mešam vodo in to dobesedno mešam, ker se komaj premika, s klubsko pasaro 5m, ter Yamaho F4. Ravno jutri grem z njo na ribičijo. Letos šele drugič zaradi slabega vremena.
gogi.k
Višji vodnik

OdgovorNapisal/-a gogi.k » Po Feb 23, 2015 14:23

Lepo pozdravljeni. Tudi jaz sem se pridružil temu forumu, saj sem pred leti, ko sem tudi sam stopil v svet navtike tukaj našel veliko koristnih nasvetov in informacij. Pred parimi tedni sem postal zopet lastnik kar precej dotrajanega Crownline 225 letnik 1998. Ker sem se lotil kompletne prenove in verjamem da bom naletel na kar precej težav, upam na kak pametni nasvet. Sam sem po poklicu avtomehanik, imam precej znananja o motorjih, elektriki, kar pa se tiče barvanja, popravila trupa, tapiciranja pa mi bo verjetno kak nasvet članov, ki so kaj podobnega že dali skoz sigurno prišel prav.
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » Po Feb 23, 2015 14:49

Dobrodošel,korajža velja.Za eventuelno popravilo trupa se lahko obrneš na Pale-ta.Taprav naslov za te stvari :lol:
mašinfirer
al

OdgovorNapisal/-a al » Ne Mar 01, 2015 10:48

kok-pit? napisal/-a:Pozdravljeni, Morjeplovci(ke)!

Po nekajletnem, rednem prebiranju tega foruma, sicer pod drugačnim imenom, sem sklenil, da je prišel čas, da se tudi sam predstavim. Prihajam iz dolenjskega konca, imam štiri križe in nekaj ¨štrajfnov¨ na grbi, sem oče dveh šoloobveznih otrok; sin 9, hči 6, in lepo, potrpežljivo partnerico, koruznico. Rad jo imam. No, vse tri. Poročena (še)nisva, ker … nisva uspela najti zadosti svatov. Sem srednje izobražen, pijem, kadim, ¨kolnem¨, in sem ljubitelj morja, oz. vsega lepega, kar je povezano z njim. Forumu sem se pridružil približno tisti čas, ko ste se ravno odpravljali na 1. ruto Morjeplovec, vendar še niste šli.
Toliko o meni.

Ali še drži, da smemo tudi morjeplovci brez čolna, priti na srečanje?

berem kar pišeš (zadnje objave)...
pod katerim drugim imenom si bil prej prisoten?
zakaj si menjal ime (nick)?

bemti, stil pisanja in včasih tudi dolžina prispevkov te bi lahko dala med sorodnike Tomkija....

ne vem, ugibam. par članov je menjalo nick pa do sedaj se mi zdi da smo vse pogruntali (tisti ki nismo heckerji da bi videli IP)...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost