mama micka na facebooku
Moderatorji: moderator2, moderator
mama micka na facebooku
priporočam vsem da luka centa alias mamamicka enostavno blokirate na facebooku ker širi okol da ste mu dolžni denar...
sicer gre za facebook potegavščino ki se mi pa ne zdi okusna...
Luka... če te še kdaj vidim v naši marini ti bim vrnil tisti denar ki sem ti ga dolžn in to v batinah...
norca se delaj iz koga drugega
Luka... če te še kdaj vidim v naši marini ti bim vrnil tisti denar ki sem ti ga dolžn in to v batinah...
Re: mama micka na facebooku
Sashs napisal/-a:priporočam vsem da luka centa alias mamamicka enostavno blokirate na facebooku ker širi okol da ste mu dolžni denar...
Ne se razburjat takoj.. Tudi jaz sem dobil nekaj podobnega .. Očitno je neki virus.. LpP
Fiat Justitia ... Some day....
Re: mama micka na facebooku
Sashs napisal/-a:Luka... če te še kdaj vidim v naši marini ti bim vrnil tisti denar ki sem ti ga dolžn in to v batinah...
Kaj takega lahko napiše samo nekdo, ki ima slabo pospravljeno podstrešje, Luke ne pozna, oziroma še ni delal z njim
Mnogo nas je, ki smo bili zadovoljni in mu nismo ostali nič dolžni
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Sašo preveč skočiš na prvo žogo.
Bogami ne poznaš Facebooka. Kdorkoli klikne tisti link mu odpre njegov profil. Torej "da si dolžan" si videl samo ti...
Ce bo kliknil link Janez Novak bo pa on videl svoj profil. Pa a se ne vidi ze iz posta da je zajebancija vse slikce v tekstu
Tisti link v postu je kot bi kliknil gumb "home". Ni ne virus ne nič. Prastara fora na Facebooku!
Sash saj sem se ti hotel opravicit pa si me blokiral.
evo se link iz posta

Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Moram pa kljub vsemu dodati, da si rabil točno dve minuti, da si iz FB napisal sem. Kot da bi rabil občinstvo za pogum in da enostavno uživaš, ko lahko katerega očrniš. Upravičeno ali ne, nima veze to zate.
A se ti ne zdi kljub vsemu bolj normalno(tudi če ne bi bila fora) da me vprašaš na FB kaj je to za ena stvar ali pa me pokličeš, saj imaš moj GSM. Raje si me tam takoj blokiral pa napisal tu, da vsi vidijo kak prasec je mamaMicka
Samo mM ni prasec.
Nima veze, saj se boš pomiril

A se ti ne zdi kljub vsemu bolj normalno(tudi če ne bi bila fora) da me vprašaš na FB kaj je to za ena stvar ali pa me pokličeš, saj imaš moj GSM. Raje si me tam takoj blokiral pa napisal tu, da vsi vidijo kak prasec je mamaMicka
Samo mM ni prasec.
Nima veze, saj se boš pomiril
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
mamaMicka napisal/-a:Moram pa kljub vsemu dodati, da si rabil točno dve minuti, da si iz FB napisal sem. Kot da bi rabil občinstvo za pogum in da enostavno uživaš, ko lahko katerega očrniš. Upravičeno ali ne, nima veze to zate.
A se ti ne zdi kljub vsemu bolj normalno(tudi če ne bi bila fora) da me vprašaš na FB kaj je to za ena stvar ali pa me pokličeš, saj imaš moj GSM. Raje si me tam takoj blokiral pa napisal tu, da vsi vidijo kak prasec je mamaMicka![]()
Samo mM ni prasec.
Nima veze, saj se boš pomiril![]()
kolega norca se delaj iz koga drugega... ta finta sigurno ni namenjena temu da pišeš po facebooku takšne stvari in z takozvano finto direktno žališ ljudi...
verjetno še nisi skapiral da je v sloveniji nacionalni šport neplačevanje in biti dolžan nekomu ... ker sam nisem dolžan niti centa meni pa drugi so in moram prositi okoli za svoj denar me take stvari ne glede na to kako so mišljene prizadanejo...
in ja veliko ljudi me ne mara ker povem točno to kaj mislim brez dlake na jeziku... morda tud zato ker ne znam bit zahrbtn...
Sashs napisal/-a:mamaMicka napisal/-a:Moram pa kljub vsemu dodati, da si rabil točno dve minuti, da si iz FB napisal sem. Kot da bi rabil občinstvo za pogum in da enostavno uživaš, ko lahko katerega očrniš. Upravičeno ali ne, nima veze to zate.
A se ti ne zdi kljub vsemu bolj normalno(tudi če ne bi bila fora) da me vprašaš na FB kaj je to za ena stvar ali pa me pokličeš, saj imaš moj GSM. Raje si me tam takoj blokiral pa napisal tu, da vsi vidijo kak prasec je mamaMicka![]()
Samo mM ni prasec.
kolega norca se delaj iz koga drugega... ta finta sigurno ni namenjena temu da pišeš po facebooku takšne stvari in z takozvano finto direktno žališ ljudi...
verjetno še nisi skapiral da je v sloveniji nacionalni šport neplačevanje in biti dolžan nekomu ... ker sam nisem dolžan niti centa meni pa drugi so in moram prositi okoli za svoj denar me take stvari ne glede na to kako so mišljene prizadanejo...
in ja veliko ljudi me ne mara ker povem točno to kaj mislim brez dlake na jeziku... morda tud zato ker ne znam bit zahrbtn...
Še enkrat si preberi kaj sem napisal zgoraj. S tem nisem žalil nobenega, ne tebe, ne nikogar, ker nisem za nikogar nic napisal. Vsekakor moj post na FB ni bil mišljen nikakor, ker ni kaj za misliti.
Ce ne razumes kako gre to z linki bodi raje tiho, ker se smesis. Verjetno si edini, ki ne razumes fore tega posta.
Drži, da poveš brez dlake na jeziku, vsekakor pa ne drži, da nisi zahrbten. Da nisi zahrbten pomeni, da človeku poveš v obraz, ne pa da neseš takoj na forum(za mojim hrbtom)
Jaz sem te do danes zelo cenil.
mamaMicka napisal/-a:Sashs napisal/-a:mamaMicka napisal/-a:Moram pa kljub vsemu dodati, da si rabil točno dve minuti, da si iz FB napisal sem. Kot da bi rabil občinstvo za pogum in da enostavno uživaš, ko lahko katerega očrniš. Upravičeno ali ne, nima veze to zate.
Samo mM ni prasec.
Še enkrat si preberi kaj sem napisal zgoraj. S tem nisem žalil nobenega, ne tebe, ne nikogar, ker nisem za nikogar nic napisal. Vsekakor moj post na FB ni bil mišljen nikakor, ker ni kaj za misliti.
Ce ne razumes kako gre to z linki bodi raje tiho, ker se smesis. Verjetno si edini, ki ne razumes fore tega posta.
Drži, da poveš brez dlake na jeziku, vsekakor pa ne drži, da nisi zahrbten. Da nisi zahrbten pomeni, da človeku poveš v obraz, ne pa da neseš takoj na forum(za mojim hrbtom)in verjetno bo to bolj bolj razlog citiram: "da te veliko ljudi ne mara", to si pač ti rekel.
Jaz sem te do danes zelo cenil.
Ne sorry res ne razumem tega da nekdo napiše na svoj profil da mu je nekdo dolžn denar... ter priloži link ki kaže na tistega ki klikne...
smešiš se z takimi dejanji sam...
ker mi te stvari niso niti malo smešne opozarjam pred tvojimi neslanimi fintami druge...
očitno še kr nisi dojel da je ta finta hudo mimo in neslana... saj živimo v časih v katerih je takšna politika poslovanja povsem normalna in vsakdanja...
kaj a boš jutri napisal da ima oseba ajc.. in dal link...
al boš napisal da ima oseba raka in bo čez tri dni umrla... in da naj vsi kliknejo gor...
vse skupaj je NESLANO...
Ti si v prvem postu opozarjal druge, da jaz sirim lazi o vseh, da so mi dolzni denar. Kar pa ni res.. tudi ko ti poskusam razloziti ti naprej vstrajas na svojem.
Torej ce kdo laže in kleveta si to edino ti. Ti zdaj kljub pojasnilu še vedno blatiš moje ime! Enkrat se bo našel nekdo, ki te bo tožil zaradi blatenja! To sem tebe citiral.
Ne bom se opraviceval za tako foro ki ji je mesto na fb. Sem pa pojasnil.
Pricakujem pa da se bos opravicil za svoje laži in umaknil neresnice o meni.
Torej ce kdo laže in kleveta si to edino ti. Ti zdaj kljub pojasnilu še vedno blatiš moje ime! Enkrat se bo našel nekdo, ki te bo tožil zaradi blatenja! To sem tebe citiral.
Ne bom se opraviceval za tako foro ki ji je mesto na fb. Sem pa pojasnil.
Pricakujem pa da se bos opravicil za svoje laži in umaknil neresnice o meni.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost