Blagajnik na TV
Moderatorji: moderator2, moderator
Blagajnik na TV
Danes smo pa lahko enega našega
oziroma ga ta moment še lahko opazujemo na prvem programu slovenske TV. Žal je tema hudičevo resna, samo naš dobri stari blagajnik se je v družbi visoke vladne politike odlično znašel! Čestitam!!! 
Našega "Lipnika" osebno še nisem spoznal, niti nisem vedel nič o njemu, pa mi je ob gledanju te oddaje nekaj govorilo, da je on ta naš Lipnik.
Huda zadeva. Ne vem kako bi jaz reagiral v takem primeru. Verjetno bolj brezglavo, bolj čustveno ( ob dejanju samem) , kar pa ne vodi nikamor, otroka pati ne povrne.
Vsaka ti čast, to kar sedaj delaš, borba za preventivo, je na dolgi rok bolj pogumna.
LP
Ime pa sem napisal radi tega, da tudi drugi vidijo za koga gre in kaj je vse prestal. Srečno !
Huda zadeva. Ne vem kako bi jaz reagiral v takem primeru. Verjetno bolj brezglavo, bolj čustveno ( ob dejanju samem) , kar pa ne vodi nikamor, otroka pati ne povrne.
Vsaka ti čast, to kar sedaj delaš, borba za preventivo, je na dolgi rok bolj pogumna.
LP
Ime pa sem napisal radi tega, da tudi drugi vidijo za koga gre in kaj je vse prestal. Srečno !
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Lipnik odlično si opravil. Marsikdo se je zamislil. Politiki so bili kot bi jih z kropom polil, vsi so bili tiho in nič si niso upali kaj dosti pametovati. Dejstvo je, da pijanci na cesti nimajo kaj iskat tudi po deset let in to še brez izpita, jih je treba izločit iz prometa. Samo ni mi jasno kako tega ne znajo prenesti v prakso. Sicer se ne strinjam povsem z ameriškim pravosodnim modelom ampak glede pijancev in povratnikov pa ni milosti. V zapor gredo TAKOJ tudi slavni. Brez izjem. O pravosodju pri nas pa ni da bi izgubljal besed, ker je to, vsaj pri nas hinavščina brez primere in dejstvo je, da je zakonodaja pisana povsem na kožo barabam.
Lep pozdrav
Nikola Tesla
Povzetek oddaje
Lep pozdrav
Nikola Tesla
Povzetek oddaje
Da se situacija malo sprosti, je že itak sama po sebi huda stvar, bom šel malo v drugo stran, . Tudi naš član na TV in celo odgovarjal je tudi na vprašanja novinarja. Kdo je povsod in ne manjka nikjer. Seveda NT
. Nekaj časa nazaj, je bila reportaža iz Lesc, o tekmovanju podmladka v daljinsko vodenih letalih. NT in njegov sin sta tudi bila tam, in bila ovekovečena.
Gaso, praviš da poznaš tega ? A lahko na ZS ?
LP
Gaso, praviš da poznaš tega ? A lahko na ZS ?
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta