Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
-
Maestral9
Lep pozdrav s Koroške. Sem novi član na forumu. Od leta 2007 pa do lani je mojo družinico razveseljeval gumenjak, od katerega sem si od navdušenja, izposodil tudi ime. Poganjal ga je zelo brutalen motor, ki sliši na ime Tomos 4,5. Vse skupaj staro okoli 25 let, vendar vesel ali pumpe na vodi nisem potreboval. No sedaj pa apetiti po metrih in konjih rastejo. Seveda bom ostal zvest gumi. Na tem forumu sem dobil veliko koristnih nasvetov za izbiro plovila. Verjamem da bo še naprej tako in da bom tudi sam lahko komu pomagal s kakšno izkušnjo, katere si hočeš ali nočeš pridobiš.
Lep pozdrav vsem pomorščakom.
Lep pozdrav vsem pomorščakom.
-
mali brodski
- Kapitan korvete
Lepo pozdravljene članice in lep pozdrav vsem članom!
Najprej lep pozdrav iz štajerskega konca, natančneje iz Ptuja.Po sušnih letih in nato gumenjaku (gumaču) sem sedaj lastnik pol izpodrivne barke Omnia 850 in notranjim motorjem VM. Barko sem malo obnovil in ji dodal nov pridih mladosti.Ob zaščiti vodnega dela sem se malo opekel ker sem zaupal mojstrom ki so delali v Nemčiji.Na to temo ste mi zelo pomagali tako da sem rešil tudi to težavo. V forumu me zelo veseli da ogromno članov rado svetuje in pomaga. Barka je dobila ime po treh vnukih -LYNIJA - in je trenutno v suhi marini Biograd. Tudi moja boljša polovica zelo uživa na morju.Na morju preživiva tudi do tri mesece in tako se človek malo sprosti.Tako to bi bilo zaenkrat ,več pa ko se srečamo in še kakšno rečemo.
Lep pozdrav vsem
Najprej lep pozdrav iz štajerskega konca, natančneje iz Ptuja.Po sušnih letih in nato gumenjaku (gumaču) sem sedaj lastnik pol izpodrivne barke Omnia 850 in notranjim motorjem VM. Barko sem malo obnovil in ji dodal nov pridih mladosti.Ob zaščiti vodnega dela sem se malo opekel ker sem zaupal mojstrom ki so delali v Nemčiji.Na to temo ste mi zelo pomagali tako da sem rešil tudi to težavo. V forumu me zelo veseli da ogromno članov rado svetuje in pomaga. Barka je dobila ime po treh vnukih -LYNIJA - in je trenutno v suhi marini Biograd. Tudi moja boljša polovica zelo uživa na morju.Na morju preživiva tudi do tri mesece in tako se človek malo sprosti.Tako to bi bilo zaenkrat ,več pa ko se srečamo in še kakšno rečemo.
Lep pozdrav vsem
Zdravo!
Sem razmeroma nov v navtiki, čeprav me je ko sem bil še otrok oče vozil gor in dol po zalivu na Hvaru z malim maestralom, da sem lahko zaspal.
Zatem smo imeli enkrat najeto jadrnico za kakšen teden, kasneje pa smo kakšnih 5,6 let pluli 37 čeveljsko flybridge jahto l.1982 z dvema cummins dizloma skupaj 500KM po imenu Lady M, katere znemke še dandanes ne vem, ker sem na internetu našel le še eno tako, zdi se pa mi da je bilo nekaj na R.
Sedaj s punco razmišljava o manjšem gliserčku (plastika), nekaj kot meteor 380, elan kliček ali 402, GT070,...
Lep pozdrav!
Sem razmeroma nov v navtiki, čeprav me je ko sem bil še otrok oče vozil gor in dol po zalivu na Hvaru z malim maestralom, da sem lahko zaspal.
Zatem smo imeli enkrat najeto jadrnico za kakšen teden, kasneje pa smo kakšnih 5,6 let pluli 37 čeveljsko flybridge jahto l.1982 z dvema cummins dizloma skupaj 500KM po imenu Lady M, katere znemke še dandanes ne vem, ker sem na internetu našel le še eno tako, zdi se pa mi da je bilo nekaj na R.
Sedaj s punco razmišljava o manjšem gliserčku (plastika), nekaj kot meteor 380, elan kliček ali 402, GT070,...
Lep pozdrav!
Živjo,
sem že kak mesec član MP in izvedel sem že veliko novega in koristneg.
V otroštvu sem s starši vsako leto preživel dopust na morju, vendar čolna nismo imeli, no napihljivega na vesla že
Sedaj že kar nekaj let jadram s kolegom, ki ima svojo jadrnico, zadnji dve sezoni pa sem si od prijatla sposodil tudi gumico 3,60m-15 KM in obplu bližnje otoke Lošinja. Ker je postal premajhen za malo bolj oddaljene sva se z mojo boljšo polovico odločila, da si kupiva svojo malo večjo gumico 4,95m-40KM. In danes je pravi dan da jo sprobamo. Vija Izola. upam, da bo vse OK.
Lep pozdrav.
sem že kak mesec član MP in izvedel sem že veliko novega in koristneg.
V otroštvu sem s starši vsako leto preživel dopust na morju, vendar čolna nismo imeli, no napihljivega na vesla že
Lep pozdrav.
Pozdravljeni morjeplovci! Sem vaš novi član in velik ljubitelj morja. Nekaj časa se že potepam po morju in odkrivam nove otočke in zalive jadrana. Na začetku sem imel manjšo pasaro, sedaj pa imam Galeba, katerega sem tudi sam opremil. Zanimivo bo prebirati vaše dogodivščine ter si izmenjati različne informacije. Lep pozdrav 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost