50 letni novinec na tem forumu - lev11
Moderatorji: moderator2, moderator
Dobrodošel lev11..
Ker sem tudi sam letalec,me zanima če bo čavka za letet?
Bi z veseljem naredil en štart,ker tisto ki smo jo imeli v Lescah sem zamudil.
Baje je pol prišla k vam v Postojno.Sem pa tudi enkrat letel pri vas na mitingu starodobnikov Mačko,ki jo na žalost ni več v SLO.Super druščina..
LP
Ker sem tudi sam letalec,me zanima če bo čavka za letet?
Bi z veseljem naredil en štart,ker tisto ki smo jo imeli v Lescah sem zamudil.
Baje je pol prišla k vam v Postojno.Sem pa tudi enkrat letel pri vas na mitingu starodobnikov Mačko,ki jo na žalost ni več v SLO.Super druščina..
LP
jaz nisem pilot - da ne bo nesporazuma - nekaj časa me je mikali - sem pa tudi nekaj letel na "varni" višini
vrabec bo v Novi vasi - Bloke v četrtek in petek ( razen če bi bil dež )
kaj bo z vzletom vrabca bo znano jutri - klub Postojna je prej lepo živel na račun vojske - vsako leto so naredili nekaj preletov zanje pa so imeli vse pokrito
Sedaj pa bi vsak nekaj imel dal pa nebi nič in tu je ...
Drugo letalo ko bo končano bo za letet - jaz in niti kolega ga ne bova registrirala - kaj bo pa klub Postojna naredil pa ne vem - drugje dovolijo za kakšen miting
Jaka pa renovira svoja motorna letala v ta namen ....
vrabec bo v Novi vasi - Bloke v četrtek in petek ( razen če bi bil dež )
kaj bo z vzletom vrabca bo znano jutri - klub Postojna je prej lepo živel na račun vojske - vsako leto so naredili nekaj preletov zanje pa so imeli vse pokrito
Sedaj pa bi vsak nekaj imel dal pa nebi nič in tu je ...
Drugo letalo ko bo končano bo za letet - jaz in niti kolega ga ne bova registrirala - kaj bo pa klub Postojna naredil pa ne vem - drugje dovolijo za kakšen miting
Jaka pa renovira svoja motorna letala v ta namen ....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti