Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
Pozdravljeni!
Sem Borut in prihajam iz Apaške doline(pomurje) oziroma nekdanjega morja(panonskega).Zelo navdušen nad morjem in vse kar je z njim povezano.Žal še svojega plovila nimam ampak sem tik pred...sicer to že par let
.Mislim,da letos pa bo.Večinoma sem čoln rental,ampak je problem tam kjer to ni možno.
Tako,da sedaj dopust brez čolna ni več dopust.Kot pač vsakdo tudi jaz vedno kolebam med stoški in potrebami-zato verjetno tudi še nimam čolna.
Ampak želja pa ne pojenja,nasprotno,vedno večja je:)
Moje sanje:
Mala kamnita hiška ob morju nekje na Ižu ali podobnih mirnejših otokih,seveda z muličem in "malo"Menorquin,ribolov in jedi iz pod peke..
Ah,pa dobro vino po travarici!
Lp.
Sem Borut in prihajam iz Apaške doline(pomurje) oziroma nekdanjega morja(panonskega).Zelo navdušen nad morjem in vse kar je z njim povezano.Žal še svojega plovila nimam ampak sem tik pred...sicer to že par let
Tako,da sedaj dopust brez čolna ni več dopust.Kot pač vsakdo tudi jaz vedno kolebam med stoški in potrebami-zato verjetno tudi še nimam čolna.
Ampak želja pa ne pojenja,nasprotno,vedno večja je:)
Moje sanje:
Mala kamnita hiška ob morju nekje na Ižu ali podobnih mirnejših otokih,seveda z muličem in "malo"Menorquin,ribolov in jedi iz pod peke..
Ah,pa dobro vino po travarici!
Lp.
Ej dečki. Kaj če bi vi enkrat šli z nami na srečanje ali pa na ruto. Tam se komaj vidi kaj je morjeplovev.net. Tu gor itak piše in se prijavlja veliko pasivnega folka. Pravo doživetje je druženje in ko enkrat padeš notri si naš. Vidim da nas je že kar nekaj s totega kunca in bi lahko vzeli kar kombi.
Dobrodošli novi.
Dobrodošli novi.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
Ja Mile,vsekakor sem se želel udeležiti 2 in 3 rute,a mi nikakor s časom ne znese,saj tisto soboto in nedeljo,ko ruta štarta,jaz vedno zapiram lokal za 14 dni,takrat pa moram biti obvezno zraven. V ponedeljek si vedno spakirava in v torek začneva dopust na morju,takrat pa se ruta že konča. Mogoče pa nama letos uspe da vas dohitiva v ponedeljek in torek.
L.P.
L.P.
Oj!
Ja Vili itak prilagajamo obveznosti. Jaz za letošnjo že vem da me prvi dan ne bo, ker mam špil na Rogli. Ampak potem pa zviz direkt do Novega Vinodolskega in črta proti južni punti Lošinja, kjer jih bom potem nekje lovil. Isto kot lani. Mogoče še me v nedeljo zafrknejo in bo špil in potem ista varianta v ponedeljek zjutraj.Ampak potem ostanem cel teden.
Bolj sem mislil mesečna srečanja, pa martinovanja, pa morjeplovski beli dan, pa kostanjev piknik. Vsako tako druženje je piotem komentirano v samih superlativih. Se jaz tudi ne grem vsak mesec-par krat na leto pa itak. Torej vabljeni.
Ja Vili itak prilagajamo obveznosti. Jaz za letošnjo že vem da me prvi dan ne bo, ker mam špil na Rogli. Ampak potem pa zviz direkt do Novega Vinodolskega in črta proti južni punti Lošinja, kjer jih bom potem nekje lovil. Isto kot lani. Mogoče še me v nedeljo zafrknejo in bo špil in potem ista varianta v ponedeljek zjutraj.Ampak potem ostanem cel teden.
Bolj sem mislil mesečna srečanja, pa martinovanja, pa morjeplovski beli dan, pa kostanjev piknik. Vsako tako druženje je piotem komentirano v samih superlativih. Se jaz tudi ne grem vsak mesec-par krat na leto pa itak. Torej vabljeni.
mile
muzičar iz Prlekije
muzičar iz Prlekije
mile
Mile...gremo kaj lovit????
Sezona se končuje oz. odpira...kakor ti paše????
b9
Sezona se končuje oz. odpira...kakor ti paše????
b9
No tut js sem se pred kratkim vpisal na ta forum, sicer pa ga že kar nekaj časa spremljam. Sem s Koroške, natančneje iz Črne, kjer smo bolj znani po smučanju in svincu, kot po navtiki
. Morjeplovske izkušnje si nabiram na relaciji Sukošan - Kornati in sicer največ z Boštjan9 (ribja smrt). Svojega plovila še sicer nimam, bom pa za to skoraj 100% poskrbel pred letošnjo sezono.
LP
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost