Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
Rudl
Dobrodošli Rudl.
Hvala za kompliment.
Rudl ve, da imam sedaj barko parkirano v vasici Banj (Pašman), preko zime, poleti pa na boji v Sukošanu. Rudl tak veš, kje so ključi od barke...ti samo pojdi in vozi......itak sem Rudlu predlagal, da ne kupi svoje barke, ker si bo kupil zraven barke še pameti, če ima mojo barko vedno na razpolago.....
Mile...samo, da je burja mimo gremo probati, kaj se lovi.
Verjetno bo Rudl šel zraven.
b9
Hvala za kompliment.
Rudl ve, da imam sedaj barko parkirano v vasici Banj (Pašman), preko zime, poleti pa na boji v Sukošanu. Rudl tak veš, kje so ključi od barke...ti samo pojdi in vozi......itak sem Rudlu predlagal, da ne kupi svoje barke, ker si bo kupil zraven barke še pameti, če ima mojo barko vedno na razpolago.....
Mile...samo, da je burja mimo gremo probati, kaj se lovi.
Verjetno bo Rudl šel zraven.
b9
-
Trunkelj
- Kapitan fregate
- Kraj: Šentvid pri Strični-ankaran-krk-umag-zrče
alesio napisal/-a:lep pozdrav
sem čist "frišn" na forumu-čeprav ga že kar nekaj časa spremljam in zbiram info., sem se tudi z vašo bazo objav-znanja končno odločil za nakup plovila.ker je plovilo že doma se še moram samo reg.na forumuprihajam iz totega kunca-okolica lenarta
pozdravljen med nami
L.P
Damjan
Pozdravljeni
Sem novo registriran član foruma. Forum spremljam že več časa, vendar le kot – read only-.
Adminu vse pohvale, ne le glede velikega števila članov, ampak tudi zaradi kvalitete samega foruma. Opazil sem, da je veliko članov takoj pripravljenih pomagat ostalim članom, kateri se znajdejo pred dilemami, in problemi.
Sam žal zaenkrat nimam nobenega plovila, vendar vsako leto s prijatelji najamemo kakšno jadrnico.
Posebno v hladnejših dneh, je lepo je prebirati članke o potovanjih, in doživetjih posameznikov na morju. Forum je pametno razdeljen po področjih in težko bi rekel, da kakšna rubrika manjka.
So tudi določeni prispevki, ki me motijo, zato sem se pravzaprav odločil, da se registriram.
Kar bom napisal, bom napisal po svoji vesti in ne bom sledil mnenjem strankarskih vodij.
Sem novo registriran član foruma. Forum spremljam že več časa, vendar le kot – read only-.
Adminu vse pohvale, ne le glede velikega števila članov, ampak tudi zaradi kvalitete samega foruma. Opazil sem, da je veliko članov takoj pripravljenih pomagat ostalim članom, kateri se znajdejo pred dilemami, in problemi.
Sam žal zaenkrat nimam nobenega plovila, vendar vsako leto s prijatelji najamemo kakšno jadrnico.
Posebno v hladnejših dneh, je lepo je prebirati članke o potovanjih, in doživetjih posameznikov na morju. Forum je pametno razdeljen po področjih in težko bi rekel, da kakšna rubrika manjka.
So tudi določeni prispevki, ki me motijo, zato sem se pravzaprav odločil, da se registriram.
Kar bom napisal, bom napisal po svoji vesti in ne bom sledil mnenjem strankarskih vodij.
-
Trunkelj
- Kapitan fregate
- Kraj: Šentvid pri Strični-ankaran-krk-umag-zrče
Edison napisal/-a:Pozdravljeni
pozdravljen med nami in dobrodošel
.
To se tudi pričakuje.
Kar korajžno, že čakam prvi prispevek.
Pa dobrodošel!
.
Edison napisal/-a:So tudi določeni prispevki, ki me motijo, zato sem se pravzaprav odločil, da se registriram.
To se tudi pričakuje.
Kar korajžno, že čakam prvi prispevek.
Pa dobrodošel!
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
- Bojan 1962
- Kapitan
- Kraj: Stična
Dobrodošli vsi novi, no Edison, tudi jaz že težko čakam prve članke, seveda tudi reakcije nanje. Imaš prav povedat je treba kar misliš da je res, reakcije najbolj glasnih in seveda tistih, ki imajo največ postov naj te ne ustavijo, vedno in povsod so ljudje,ki bodo z veseljem prisluhnili pametnim idejam.
Je pa seveda res ,če se z nekom strinjaš nisi tako glasen, kot če ti stopi na kurje oko.
Kar veselo...
lep pozdrav vsem, tudi tistim ki svojo šnoflo porivajo vsepovsod.
Bojan
Je pa seveda res ,če se z nekom strinjaš nisi tako glasen, kot če ti stopi na kurje oko.
Kar veselo...
lep pozdrav vsem, tudi tistim ki svojo šnoflo porivajo vsepovsod.
Bojan
Včasih je bolje imeti mir,kot imeti prav
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Grega295 napisal/-a:Jaz milsim, da se je pa nekdo registriral pod imenom "Edison", samo zato da bo kontriral NT. Najbrž gre za kakega "preoblečenega" člana s staro zamero. To sklepam na podlagi zapisa napisanega v razmaku nekaj min: http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... ht=#120765
Objava št. 1 Prestavitev - zelo čudna
Objava št. 2 Tukaj...
Objava št. 3 Tukaj...
Vsak naj si sam ustvari svoje mnenje o tebi.
Nazadnje spremenil Nikola T., dne Po Mar 05, 2012 19:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gosta