Čestitke vsem moderatorjem

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Jan 19, 2016 18:09

@H2O
    al-ovo brisanje
H2O napisal/-a:Prispevki so bili njegovi in lahko z njimi počne, kar hoče.
    Ko Tex omeni 'bejbe' pa takoj...
H2O napisal/-a:Ni šans... prispevek, ki ga daš družbi, pripada družbi :twisted:

@admin
    Ostalo je še nekaj provokacij med ok. 100 prispevki v podforumu 'šale'; za zdaj imaš tam pravice za urejanje le ti.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » To Jan 19, 2016 18:10

:roll:
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » To Jan 19, 2016 19:48

Tomki ,tabletko tabletko, tamodro zjutraj, pa ta rdečo zvečer !
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Jan 19, 2016 20:23

Ja, le vzemita, če vama je kdo predpisal.

Če je kdo razumel narobe tisti @admin - Sandi je napisal, naj moderatorji počistijo. V delih foruma, kjer imam pravice, ni bilo kaj počistiti.

Tam, kjer imajo ostali, je počiščeno ali v teku, med tistimi 100 v šalah pa je nekaj provokativnih za pospraviti, a jih lahko le Sandi, ker nihče od nas tam nima pravic.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » To Jan 19, 2016 20:27

Zdej je nov forum,živalski vrt se odprl.Kr neki članov je že tam,jaz se bom tud včlanil,ker sem KOZEL,da še tle kaj napišem.Edina normalna rubrika ki ni totalno u kurcu so Texove slike bejb
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » To Jan 19, 2016 20:46

---
Nazadnje spremenil Grega295, dne To Jan 19, 2016 20:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Jan 19, 2016 20:47

polanc, oprosti, ampak nisem jaz prvi predlagal tablet - ne tokrat, ne prej.

Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » To Jan 19, 2016 21:37

Marjan Tomki napisal/-a:@H2O
    al-ovo brisanje
H2O napisal/-a:Prispevki so bili njegovi in lahko z njimi počne, kar hoče.
    Ko Tex omeni 'bejbe' pa takoj...
H2O napisal/-a:Ni šans... prispevek, ki ga daš družbi, pripada družbi :twisted:

Dva vprašanja:
1) Zakaj se obregaš ob H20 - bi se spet rad prepucaval?
2) A res ne ločiš med tistim, kar je zapisano kot resno in kar kot šala?
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Jan 19, 2016 22:09

1. Kolikor se spomnim, kdo drug začne 'prepucavanje' - jaz ga le poskusim nadaljevati v zato bolj ustrezni temi. Res pa je, da bi praviloma rad prišel do strinjanja - ki je lahko tudi, da se ne strinjamo, z malo pojasnila, zakaj so naša mnenja različna.

In pri tem znam biti (večkrat tudi pre)vztrajen.

2. Rad imam, če so merila enaka, tudi kar zadeva humor. Kar zadeva navedena prispevka H2O, sem le opozoril nanje.

Če sta humorna v izvirniku, jih vzemi kot enako humorne tudi v navedku v mojem prispevku.

Če v mojem navedku nista humorna, morda tudi izvirnik ni le šaljiv, ampak sarkastičen, sardoničen ali kaj podobnega - kar je moj navedek morda le osvetlil.

In tisti, ki si vzame koga za tarčo tak humor, mora po mojem mnenju biti pripravljen prenesti enako vrsto humorja - ali pa sam prenehati s tem, ali pa vsaj zamenjati tarčo.

3. Rad imam tudi, če so merila enaka, tudi kar zadeva spoštljivost in strpnost - tako zate kot zame. Spoštujem te in sem te pripravljen poskusiti razumeti, a mi je jasno, da nisi brez napak.

In tako ti mene nisi pripravljen niti poskusiti poslušati, ker si - kot si v drugi temi napisal - bil že vnaprej prepričan, da je tvoj predsodek pravilen. Moja izkušnja je bila drugačna od tvoje. Če bi ti jo lahko predstavil, bi se lahko strinjala, lahko bi ti napisal, da se še vedno ne strinjaš - in zakaj ne.

Če pa ti je - bilo - slaboumno - kot si napisal - sploh poskusiti biti strpen toliko, da bi slišal, zakaj sem drugačnega mnenja kot ti - pa v vsakem takem primeru tvoje mnenje temelji na predsodku.

Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » To Jan 19, 2016 22:22

Svašta... komaj se znebimo enega težaka, že začne težit drugi :roll:

Ta forum gre res u qrac.
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Jan 19, 2016 22:25

Vsak, ki rad "govori" bo govoril še več, če ima sogovornika.
Dajmo se vsi malo umiriti in ne skačimo na vsako vejico. Ewo jaz dam prvi besedo, da se bom potrudil. :)

:)
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Joško » To Jan 19, 2016 22:28

Enkrat na mesec pridem na forum pa še takrat zasledim sama prepucavanja in raznorazna sranja.

Dobri ste, dobri, ni kej!

Torej, na forumu nič novega, le tako naprej!
:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » To Jan 19, 2016 22:29

mamaMicka napisal/-a:Vsak, ki rad "govori" bo govoril še več, če ima sogovornika.

Če nisi opazil, jaz že nekaj časa ne govorim več z MT... ampak njega to očitno ne ustavi.
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Jan 19, 2016 22:33

H2O napisal/-a:
mamaMicka napisal/-a:Vsak, ki rad "govori" bo govoril še več, če ima sogovornika.

Če nisi opazil, jaz že nekaj časa ne govorim več z MT... ampak njega to očitno sploh ne moti.

Ravnokar si ze spotaknil vanj :)

Po drugi strani pa bi morda bilo slabse, ce ne bi bilo prepucavanj. Je le navtični forum in če kje... TU nekaj šteje kdo ima večjega. Torej je nekako to legitimno in razumljivo :)
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » To Jan 19, 2016 22:42

mamaMicka napisal/-a:Ravnokar si ze spotaknil vanj :)

On se ves čas spotika vame, čeprav sem mu dal že zdavnaj jasno vedet, da ga ignoriram in ga prosil, naj ne odgovarja na moje poste, naj jih ne citira, naj mi ničesar ne piše, skratka naj me tudi on ignorira.

Prav pogrešam gumb "ignoriraj uporabnika" na tem forumu... takšnega, ki bi tudi ignoriranemu onemogočil videt moje komentarje.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta