QUO VADIS MORJEPLOVEC

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Po Jun 08, 2009 22:56

Morjeplovci lep pozdrav
Atilone je s svojimi vezami in zvezami spet nekoga iz zagate potegnil-MENE !
Rabil sem neke podatke za star motor,on mi je pa od nekod zvrtal kompletno servisno knjigo z vsemi podrobnimi opisi in navodili ter merami...
Atilone,res si pravi-hvala ti.
LP Iztok
Kapitan Lojze
Višji vodnik
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Kapitan Lojze » To Jun 09, 2009 17:32

Pozdravljeni Morjeplovci!
Lepo, da se je Atilone vrnil. Sam se ne oglašam velikokrat, saj nimam toliko izkušenj kot nekateri. Če kaj vem povem, če pa ne, sem lepo tiho, in pogledam kaj imajo o stvari za povedati tisti, ki so izkušenejši. Res mi je žal, da foruma ni bilo pred leti, ko sem sam obnavljal svojo pasaro. Z nečakom in sinom, ki sta mi pomagala, smo res nekajkrat kar čarali. Bom v kratkem pripopal slikce. Lahko pa rečem, da je forum Morjeplovec ena lepših stvari, ki so se mi zgodile v življenju. Uživam ko ga skoraj vsak dan prebiram, nabiram izkušnje, se učim od modrejših, izkušenejših... Naj tale forum še naprej širi dobro voljo in znanje med ljudmi, ki imajo radi morje in živijo za tistih nekaj dni dopusta, ko se lahko sprostijo, pozabijo na vsakdanje težave in bridkosti, ki nam jih pač prinaša življenje. Tvoji nasveti in pomoč, ki jo nudiš članom foruma, Atilone, čeprav se ne poznava, pa so zame prav posebna poslastica.
l.p.
Ali
mornarcek
Poročnik bojne ladje
Kraj: Gorenjska-Dalmacija

OdgovorNapisal/-a mornarcek » To Jul 14, 2009 22:05

Tale forum je bil od začetka odličen, sedaj pa se skoraj v vsaki temi člani, ki se med seboj poznajo, pogovarjajo o stvareh, ki z naslovom teme nima nič skupnega....

in to je škoda - ker fantje - morjeplovstvo obvladate!!! Dajte bolj pisat o temu, medtem ko za zbadanja, šale drug z drugimi, raje odprite svojo temo...

lp
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Sr Jul 15, 2009 07:20

Mislim, da je še vsak dobil na svoje vprašanje odgovor in to ne enega ampak več in to zelo kvalitetnih. Je pa na forumu vsaj sto enakih vprašanj, kot so poraba, vinjeta in še kaj in potem ni čudno, da se potem vse skupaj že malo na hec obrne, saj nam drugega ne preostane. Jz tudi včasih smetim temo, ampak si ne morem pomagati, ko pa včasih tak zraven paše, pa tudi malo poživi temo. Ni vse črno in belo. To je moje mnenje, pa brez zamere. :D
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Sr Jul 15, 2009 07:45

Mornarček, pridi enkrat na srečanje, boš videl kako fajn družba je pa mislim da tudi ti ne boš ostal resen, še posebej če veš kdo sedi na drugi strani računalnika. :D
mornarcek
Poročnik bojne ladje
Kraj: Gorenjska-Dalmacija

OdgovorNapisal/-a mornarcek » Sr Jul 15, 2009 10:00

ne dvomim v kakovost družbe in tudi ne v strokovno podkovanost družbe.

enkrat pa res pridem - če bo kaj prostora :wink:
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Sr Jul 15, 2009 10:04

Zmeraj se najde prostor in kozarec za morjeplovca...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost