"Prepucavanje" dveh naših članov... :)
Moderatorji: moderator2, moderator
Matejc napisal/-a:Mike napisal/-a:Ne razumem zakaja je potrebno pogrevat in spet mešati tale drek...
Pizda sm mislu da sam men ni jasn.... Pa fantje halo kaj vam je???
Sam res.
Eni imate preveč časa pa vam grejo same pizdarije po glavi. A se je treba drkat na forumu in odpirat več kot eno leto stare teme. Tudi meni gre par članov na kurac, ki uničujejo kvaliteto foruma. Še dobro, da imamo ZS in se da kaj pogovorit.
Stari člani odhajajo, novi dre... prihajajo.
cibro napisal/-a:Maretovi komentarji ki so citirani so bili čisto na mestu, morda kdaj grobi samo ne brez razloga.
Upam da si premisliš.
lp
Se pridružujem Cibrotu.
P.S.
Mnogokrat napisano ni mišljeno tako, kot izpade. Oz. kot nekdo razume.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
.
Travma sindrom "brezmorjamiživetini" se ozdravi na morjeplovski način.
Pa kva vam ni jasn.
B se rd kšn krvav useknu?
Nabijači, nakladači, dejmo zajebat Polanca pa mu gremo zaloge za par let spraznit.
Skočte pa tud na vsako mini "provokacijo", zajebancijo, al pa brat ne znate, kot postrv na blinker.
Mater sem jezen, se gre kdo kregat?
Evo pa mate kar ste iskali! Še bolj sem jezen!
.
Travma sindrom "brezmorjamiživetini" se ozdravi na morjeplovski način.
Pa kva vam ni jasn.
B se rd kšn krvav useknu?
Nabijači, nakladači, dejmo zajebat Polanca pa mu gremo zaloge za par let spraznit.
Skočte pa tud na vsako mini "provokacijo", zajebancijo, al pa brat ne znate, kot postrv na blinker.
Mater sem jezen, se gre kdo kregat?
Evo pa mate kar ste iskali! Še bolj sem jezen!
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Ne pozabimo zakaj smo tukaj....
Žal je tako, da so se stari člani, ki imajo veliko PRAKTIČNIH izkušenj umaknili iz foruma, ker se jim ne da prerekat kaj je prav in kaj ne..... ampak so podajali informacije iz prakse.... Žal bo tega vedno manj ampak bo vedno bolj v igri GOOGLE
mam pa to srečo, da jih veliko poznam že od prej tako, da je lažje zavrteti tel številko

Žal je tako, da so se stari člani, ki imajo veliko PRAKTIČNIH izkušenj umaknili iz foruma, ker se jim ne da prerekat kaj je prav in kaj ne..... ampak so podajali informacije iz prakse.... Žal bo tega vedno manj ampak bo vedno bolj v igri GOOGLE
mam pa to srečo, da jih veliko poznam že od prej tako, da je lažje zavrteti tel številko
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost