"Prepucavanje" dveh naših članov... :)

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
bladzo
Admiral
Kraj: Lj-Portorož
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bladzo » Če Okt 22, 2015 10:31

al napisal/-a:pa a ne morte nehat :D :?: :?:

gremo na morje. lep vreme bo!

Se vidimo...Al pa tud ne...
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Okt 22, 2015 11:02

habibi Vll napisal/-a:M.T je dobročina

Nihče ne trdi, da ni. Prosili smo ga samo, naj ne piše prostih spisov, sploh če nima lastnih izkušenj, ker na google in wikipedijo znamo tudi sami pogledat. Ampak očitno ne more iz svoje kože.
al

OdgovorNapisal/-a al » Če Okt 22, 2015 12:02

Ma tud res ne morte nehat. Jaz pa očitno tudi ne:)
Kar se mene tiče sem že vse napisal enkrat v enem prostem spisu tukaj na forumu (ga boste že našli, če se ne spomnite).
Ampak stvar je jasna: ta forum nima ustreznega MODERIRANJA!
Ne se zgovarjati, kako je luštno včasih bilo itd... Stvari se spreminjajo.
Če se komu tako zelo toži po starih časih, potem se spomnite, da tudi tisti niso bili najboljši za ostale uporabnike.
Očitno pa tudi "stari člani" ne "držite" več skupaj, ker skoraj vsako srečanje odpade (izjema le tisto, kar organizira Alesjo)

In ja, se strinjam, da tudi mene kdaj (prevečkrat) zanese pa se kje userjem, kjer je povsem nepotrebno. Se bom brzdal. Resnici na ljubo je pa tako, pa naj to zveni še tako prepotentno, potrebujete tudi uporabnika, kot sem jaz, da se sploh kaj dogaja izven hard core tehnične vsebine.
Pravzaprav bi želel, da s prstom (citatom) pokažete na zapis, ki je popolnoma neprimeren (če ste sposobni objektivne ocene!), žaljiv ali neargumentiran (če ste sposobni ne vzeti iz konteksta/debate?)! Prosim!

Ni pa pošteno, da se daje vtis, da člani bežiijo iz foruma, ker se zajebavamo. To je čista izmišljotina!
Forum pač ni moderiran, ni brisanja "sranja", ni opozoril, ni uporabnikom prijazen (slike, iskanje...)... Pa saj to vse vemo.
Iluzija bi bilo pa pričakovati, da bo med 5tisoč ljudmi vse po JUS-u.

In to, da se na koncu zaključi pri dolžinah plovil!? Hudiča! Kakšne neumnosti! To so same frustracije in te so že tako očitne, da poznam vsaj enega člana, ki se je umaknil zato, ker je bil posredno označen za ne vem koga, ker ima mičken daljšo jadrnico (pa še vedno v cenovnem rangu ene slabše garsonjere).
Že tema Grčija gre marsikomu na živce, ker pač ne zmorete sprejeti dejstva, da navtika ni le CRO nategovanje ampak je še kaj drugega. Veseli bi lahko bili, da se nam da tukaj tipkat in predstaviti alternativo. Treba je skočit na hrib iz doline in pogledat kaj se drugje dogaja pa boste lepo presenečeni.
Pa tudi očitek, da imamo čas biti gor. Pa kaj! A ste vi neka uravnilovka, koliko časa bi moral biti na forumu? A? So prisepvki na dan omejeni? Ne vem, mislim da ne!
Sem se že večkrat ponudil, da me lahko tudi izklopite, če želite. Še celo svoj nick sem prodajal :D
Aja, še na srečanje sem prišel pa bi z veseljem se s kom kaj pomenil na to temo, če bi bila želja.
Torej se ne skrivam, pošiljam zasebna sporočilca, grupiram, užaljeno umikam in nisem pač po slovensko tiho.
Sprejmem tudi kritiko (?), da znam z besedami in potem se ne želi vsak soočiti z mano. To tudi ni ok. Recimo tako, da je tale zapis s to tematiko moj zadnji. Ok?

Ne resno, tale forum je zašel s poti in ne morete pričakovati, da bomo vsi pisali vsem toliko in vsebinsko tako všečno, da bo pa vse ok, če pa tega še "zeleni člani" (moderatorji) ne znajo.
Bistvo vsakega foruma je v MODERIRANJU! Poglejte si ostale forume (pa ne tistih primitivnih kač na raznih novičarksih portalih!).

A ne glede na vse težave lahko rečem, da sem prek foruma spoznal krasne navtike in sklenil kar nekaj prijateljstev.
Vsi pa tudi ne pašemo skupaj in s tem ni nič narobe.

Skupaj se moramo potruditi, da bo vsaj po naši zaslugi izgledalo kolikor toliko znosno/ bralno/ normalno.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Okt 22, 2015 12:07

Amen!
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Če Okt 22, 2015 12:13

Predlagam da uvedemo naročnino na forum, to bi bla edina učinkovita rešitev vseh problemov, ostal bi namreč sam moderator 8)
https://medisken.si
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Okt 22, 2015 12:15

Ta forum ni nič vreden brez tebe Gregor. Sem ti že enkrat povedal, da si dodana vrednost tega foruma :wink:
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Če Okt 22, 2015 12:20

No ok, dej pošl cifro TRRja pa pod opombe napiš kolk morm dat :lol:
https://medisken.si
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Okt 22, 2015 12:29

Zdej pa resno. A kdo od vas kdaj pošlje kakšen € na sms 1919? Jaz sem ravno včeraj 8)
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Če Okt 22, 2015 13:13

Nekateri od vas imate več kot 20 prispevkov dnevno. Malo se zamislite. Če se lahko.
Drugače pa, lahko si ga imate. :!:
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Okt 22, 2015 13:15

No ja, po številu prispevkov ne zaostajaš dosti za nami Janadino...
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » Če Okt 22, 2015 14:07

Mislim, da je glavni problem ker se je naš šefe (admin) čist umaknu iz foruma in ni več nobene prave komande. Zdej bi pa bil rad vsak mal po svoje taglavn :twisted:
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
minek
Kapitan fregate
Kraj: maribor

OdgovorNapisal/-a minek » Če Okt 22, 2015 14:14

Le zakaj je tako težko nekaj ne prebrati?
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Če Okt 22, 2015 14:29

minek napisal/-a:Le zakaj je tako težko nekaj ne prebrati?

Včasih so mi dal kost okrog vratu, da se je vsaj sosedov pes z mano igral, danes pa pridem na morjeplovca in se mamo fajn. :lol: :lol: :shock: :shock:

Pejte vun, sonce je.
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Če Okt 22, 2015 16:25

Ni sam štos kolk se napiše ...tud kaj se napiše.
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Če Okt 22, 2015 20:01

Vsak dan visim na forumu.....kar mi ne paše preskočim (ignoriram),....če so mi štosi zanimivi, jih spremljam, drugače ne,.....ampak nikoli nikogar ne žalim in nikomur ne vsiljujem svojega mnenja.....bi bilo prelepo, če bi se vsak pri sebi držal teh načel....MT pač ni moč dopovedat naj ne dolgovezit, da se pa njegova čreva preskoči....
žalostno, da danes še ni bilo prispevka med "obnovo in vzdrževanjem" in "motorna plovila".....prepucavanja je pa za izviz....
aja, kljub majhnosti plovila, se nikoli nisem počutil zapostavljenega ali manjvrednega, pa se kar dosti družim z člani, ki imajo precej večje barke
Poskušajmo bit malo bolj strpni....
mirno morje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti