Ma tud res ne morte nehat. Jaz pa očitno tudi ne:)
Kar se mene tiče sem že vse napisal enkrat v enem prostem spisu tukaj na forumu (ga boste že našli, če se ne spomnite).
Ampak stvar je jasna:
ta forum nima ustreznega MODERIRANJA!
Ne se zgovarjati, kako je luštno včasih bilo itd... Stvari se spreminjajo.
Če se komu tako zelo toži po starih časih, potem se spomnite, da tudi tisti niso bili najboljši za ostale uporabnike.
Očitno pa tudi "stari člani" ne "držite" več skupaj, ker skoraj vsako srečanje odpade (izjema le tisto, kar organizira Alesjo)
In ja, se strinjam, da tudi mene kdaj (prevečkrat) zanese pa se kje userjem, kjer je povsem nepotrebno. Se bom brzdal. Resnici na ljubo je pa tako, pa naj to zveni še tako prepotentno, potrebujete tudi uporabnika, kot sem jaz, da se sploh kaj dogaja izven hard core tehnične vsebine.
Pravzaprav bi želel, da s prstom (citatom) pokažete na zapis, ki je popolnoma neprimeren (če ste sposobni objektivne ocene!), žaljiv ali neargumentiran (če ste sposobni ne vzeti iz konteksta/debate?)! Prosim!
Ni pa pošteno, da se daje vtis, da člani bežiijo iz foruma, ker se zajebavamo. To je čista izmišljotina!
Forum pač ni moderiran, ni brisanja "sranja", ni opozoril, ni uporabnikom prijazen (slike, iskanje...)... Pa saj to vse vemo.
Iluzija bi bilo pa pričakovati, da bo med 5tisoč ljudmi vse po JUS-u.
In to, da se na koncu zaključi pri dolžinah plovil!? Hudiča! Kakšne neumnosti! To so same frustracije in te so že tako očitne, da poznam vsaj enega člana, ki se je umaknil zato, ker je bil posredno označen za ne vem koga, ker ima mičken daljšo jadrnico (pa še vedno v cenovnem rangu ene slabše garsonjere).
Že tema Grčija gre marsikomu na živce, ker pač ne zmorete sprejeti dejstva, da navtika ni le CRO nategovanje ampak je še kaj drugega. Veseli bi lahko bili, da se nam da tukaj tipkat in predstaviti alternativo. Treba je skočit na hrib iz doline in pogledat kaj se drugje dogaja pa boste lepo presenečeni.
Pa tudi očitek, da imamo čas biti gor. Pa kaj! A ste vi neka uravnilovka, koliko časa bi moral biti na forumu? A? So prisepvki na dan omejeni? Ne vem, mislim da ne!
Sem se že večkrat ponudil, da me lahko tudi izklopite, če želite. Še celo svoj nick sem prodajal
Aja, še na srečanje sem prišel pa bi z veseljem se s kom kaj pomenil na to temo, če bi bila želja.
Torej se ne skrivam, pošiljam zasebna sporočilca, grupiram, užaljeno umikam in nisem pač po slovensko tiho.
Sprejmem tudi kritiko (?), da znam z besedami in potem se ne želi vsak soočiti z mano. To tudi ni ok. Recimo tako, da je tale zapis s to tematiko moj zadnji. Ok?
Ne resno, tale forum je zašel s poti in ne morete pričakovati, da bomo vsi pisali vsem toliko in vsebinsko tako všečno, da bo pa vse ok, če pa tega še "zeleni člani" (moderatorji) ne znajo.
Bistvo vsakega foruma je v MODERIRANJU! Poglejte si ostale forume (pa ne tistih primitivnih kač na raznih novičarksih portalih!).
A ne glede na vse težave lahko rečem, da sem prek foruma spoznal krasne navtike in sklenil kar nekaj prijateljstev.
Vsi pa tudi ne pašemo skupaj in s tem ni nič narobe.
Skupaj se moramo potruditi, da bo vsaj po naši zaslugi izgledalo kolikor toliko znosno/ bralno/ normalno.