brisanje clanov
Moderatorji: moderator2, moderator
Pritrjujem Piranezu! Na tem forumu res ni veliko znalcev. V glavnem člani nimajo kaj dosti pojma o morju. Do tu ima Piranez čisto prav!
Ampak, saj je prav to namen foruma, da tisti ki kaj vedo to posredujejo tistim, ki še ne vedo. Zanimivo pa je, da se tudi tisti, ki mislimo, da vemo veliko, spotoma še marsikaj naučimo od tistih, ki naj ne bi nič vedeli
Zato bi nam pri tem lahko pomagal tudi Piranez
, ko ima že toooliko pojma o morju. Ali pa je eden izmed tistih, ki je "močan" le za šankom in o svojem znanju le blefira?
Ampak, saj je prav to namen foruma, da tisti ki kaj vedo to posredujejo tistim, ki še ne vedo. Zanimivo pa je, da se tudi tisti, ki mislimo, da vemo veliko, spotoma še marsikaj naučimo od tistih, ki naj ne bi nič vedeli
Zato bi nam pri tem lahko pomagal tudi Piranez
xiii napisal/-a:Ne sme prit do tega da se cenzura prevzame oblast...
Pol je skrhano samo bistvo foruma in takih, ter podobnih skupnosti!
Vsak mora imeti možnost sodelovati na svoj način in povedati svoje mnenje, pa če je to tako napačno!
Članov je veliko....naj prevladajo argumenti in nasprotna mnenja!
Besede so najmočnejše orožje! Izključitve in cenzra, pa ne rešitev!
Potrebno je osebi osebo matirati na drugačen način!
Nihče od nas ni najpametnejši in nima pravice soditi drugega....mirodajno je samo mnenje številnih, je nekoč rekel en filozof!
Zdaj pa dovolj...grem na pivo!
Zelo me cudi, da te skrbi za to, da se zaradi mogoce cenzure ne skrha samo bistvo foruma, ki ga tu uporabljas. Ni potrebno biti velik detektiv ali doktor psihologije, da ugotovis kdo je kdo na forumih. Dovolj je da beres poste in kmalu ti je vse jasno. Pa saj je to v redu. Ne zdi pa se mi korektno, da ustvaris svoj forum in istocasno posiljas clanom na tem ZS z vabili k sebi. Saj konkurenca je zdrava, samo neka pravila igre se naj bi se spostovala. Vsak se lahko vpise na forum in se vsakemu so clani poskusali pomagat, vsak po svojih moceh. Bistvo je v tem, da po obisku foruma nekaj znanja odnesemo s seboj in smo tako bogatejsi za izkusnjo, za katero je nekdo mogoce potreboval vec napak, da se je nekaj naucil. To je vse.
Cilj je da se nekaj vec naucimo in da se prijetno druzimo, ko se srecamo. Upam, da bo tvoj forum uspel in se boste na njem vsaj tako zabavali in ucili kakor se mi tukaj. Bistvo vsega je pa, da si vsak izbere kje bo in kaj bo pocel, tako da hvala za povabila, bom pa ostal tukaj kjer sem. Ce pa zelis, ti na ZS posljem telefonsko stevilko in se lahko kdaj dobimo na pivu v "Strega bar-u" in kaksno recemo neodvisno od tega na katerem forumu smo. Upam, da se bodo razne provokacije tukaj sedaj koncale, ker se res nima smisla kregat.
EDINI DOBER DAN JE DAN NA MORJU!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti