Samo v vednost AHV iz Vrhnike

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » To Feb 21, 2012 22:22

NT, cel post,ko sem bral sem se smejal, no še vedno se smejim !
Tale tekst bi moral skopirat na BMW forum, pa si bodo populil vse lase :D

Kaj naj rečem taka je resnica, in strinjam se z teboj... :lol:
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » To Feb 21, 2012 22:35

Taxi služba, ki jo najemamo v službi ima celo serijo vozil in en čas sem spraševal voznike, v katerem avtu najraje vozijo, kateri je najbolj udoben?. Sem mislil, da bodo vsi rekli da je to Merđo S klasa, pa so vsi rekli: enoprostorci! (Renault Espace, Citroen C4 Picasso itd.).
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » To Feb 21, 2012 22:37

haha,
Grega povedali so ti resnico, tudi sam se najraje vozim z enoprostorcem, pa imam v garaži tudi S-class
SlikaSlika

Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Feb 21, 2012 22:50

Grega295 napisal/-a:Taxi služba, ki jo najemamo v službi ima celo serijo vozil in en čas sem spraševal voznike, v katerem avtu najraje vozijo, kateri je najbolj udoben?. Sem mislil, da bodo vsi rekli da je to Merđo S klasa, pa so vsi rekli: enoprostorci! (Renault Espace, Citroen C4 Picasso itd.).

Kdor se ozira samo po servisih res misli, da je R klinac... :D

Za voznjo je Espace ali grdosija Vel Satis... MB SS
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » To Feb 21, 2012 23:03

MM sedaj pa nehaj pretiravat no... velsatis je kanta od kante ! spredaj še gre,ampak zadaj je pa "klopca"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Bimmer
Viceadmiral
Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Bimmer » To Feb 21, 2012 23:15

Zanimivo branje. Moje mnenje pa je:
BMW 5 je kralj avtocest! Enoprostorcev pa ne bi smeli proizvajati! :lol:
OK, malce za šalo malce za res.
Vsak ima svoje občutke, razmišljanje, navade in okus. Zato je tudi na trgu n znamk in ne samo ena. Pa prav je tako!
Ob branju sem se tudi sam nasmejal. NT-ja je bmw očitno res prizadel... :)
Nekatere trditve bi bilo sicer treba argumentirati oz. se jih skoraj ne da. Vsaj tistim ne, ki je na avtomobilizem malce bolj spoznamo...

Sicer pa sem sam že dolgo nazaj nehal meriti moči katera znamka je boljša.
Vse so dobre. Nekateri rabijo avto za prevoz od točke A do točke B, drugi od njega pričakujejo še nekaj več.
Plovilo: ALA MOANA II
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » To Feb 21, 2012 23:20

sej pravim, meni je enoprostorec zakon... ga ni bmw da ga kupim ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Feb 21, 2012 23:21

Moje mnenje je tako. Imel sem tudi bembaro serije 3, je bila čisto OK, samo je bil Audi, ki je prišel za njim bolj všečen. Prednost bembare je bila samo v zadnjem pogonu, vse ostalo pa je proti severnem bavarcu v minusu.

Pred kratkim mi je pred nosom ušla ena bembara serije 5, limuzina. Ker je bil avto iz prve roke, mi je kar precej žal.
Glede tega, kar je napisal NT pa se dosti strinjam. Glede podvozja je meni trše čisto OK, tudi zunaj mi je petica zelo všečna. Žal mi znotraj ni, podobno, kot NT ni... Ročka smernikov - pogreb! Tempomat - pogreb! Tisti gumb na sredini - še en pogreb! Hja, sedaj se pa odloči...
Mah nič, še enkrat bom poskusil z južnim bavarcem, čeprav se mi že sedaj zdi, da bom od njega prešel nazaj na severnega... :roll:
Uporabniški avatar
Bimmer
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Bimmer » To Feb 21, 2012 23:23

Audi je čist kul avto. Malce bolj konzervativen, dolgočasen. Jaz imam recimo ravno obratno izkušnjo. Prešel iz bmwja na audija (za kratek čas) in nazaj na benđolo.
Uporabniški avatar
Bimmer
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Bimmer » To Feb 21, 2012 23:29

Mah klinc glede še te avte... Jutri grem namreč gledat enga Baya 2052 od kolega. Letnik je '97, prvi lastnik, ki je precej pedanten, tako da pričakujem lep čoln...
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » To Feb 21, 2012 23:33

SlikaSlika

Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Feb 21, 2012 23:55

@Tex govorim o udobju... Sploh sedenje... 1000km je bila šala v enem kosu... Recimo A6 je skret v tem pogledu... PA čeprav je sicer meni super avto...
No, meni je tako ali tako vsak dober... zanč sem se peljal z golfom 3 cela 2 dni :D Pa mi je bil tudi dober, samo gretje ni delalo najbolje :D
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » Sr Feb 22, 2012 07:44

Kupte Saab-a pa bo mir :D :D :D :D :D Mal heca...
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Sr Feb 22, 2012 08:18

Tex napisal/-a:http://www.chrysler.com/en/2012/town-country-touring/performance/

želim ti dober nakup...

Joj samo ne mi s Chryslerjem Tex :roll: . Enkrat sem ga rental v Ameriki, pa me je po par sto kilometrih zaradi neudobnega sedeža tako bolel hrbet, da sem komaj prilezel iz avta... vozne lastnosti ima pa kot karjola... Američani nimajo pojma o avtomobilih :twisted:
Uporabniški avatar
Pozejdon
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Pozejdon » Sr Feb 22, 2012 08:31

No sedaj pa še jaz. Od leta 92 sem vedno vozil in je bil pri hiši za prvi avto le Audi, drugi Citroen (AX, Saxo...). Nato sem presedlal na Citroena C8 in še tisti dan, ko sem ga pripeljal domov sem dejal, da me bo zaradi tega avta še glava bolela. In me je ampak ne zaradi razočaranja nad samim vozilom ampak zaradi spleta okoliščin. Avto je bil zakon ... Danes spet vozim Audi toda po C8 to ni več to in ga ravno prodajam. Avto je udoben, priliman na cesto le premajhen (A4 Avant). Po pravici povedano danes se spet oziram za Citroenom in sicer C4 Grand Picasso predvsem zaradi prostora in udobja in mislim, da ne bom razočaran.
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti