Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Zdravo sem Marcel Mastnak iz okolice Celja in sem star 26. Zaposljen sem v domačem podjetju kot grafik. Moji hobiji so skoraj vse v kar se tanka bencin. Rad se vozim z motorjem (po cesti in brezpotju), obnavljam svojga audija 100 l. 86 in zdaj sma s kolegom kupla še kvarnerplastiko G-370 s tem namenom da jo prenovima in ob enem da se tud bolje spoznama s podrobnostmi v tem segmentu. Drugo leto pa seveda na vodo z njim!
Pozdravljeni Morjeplovci, ta forum spremljam že od vsega začetka zato nekatere stare člane foruma že kar nekako poznam, seveda samo preko komunikacije na forumu. Do sedaj sem imel malega gumenjaka( Zodiac Cadet 285LR), sedaj pa sem v fazi nakupa večjega gumenjaka okoli 5m. Zato sem se odločil, da se registriram, da vas bom stare mačke lahko zagnjavil za kak nasvet, ki ga bom sigurno potreboval, ker nekih velikih izkušenj nimam. Ime mi je Matjaž in sem doma iz središča dravske doline(Ožbalt). Z aposlen sem v grafično embalažnem podjetju kjer večinoma izdelujemo embalažo za farmacijo.
kak je luštno če je fajn
POzdravljeni morjeplovci...
Že drugo leto takole občasno 'šnofam' po forumu in marsikaj uporabnega se je našlo.Hvala vam.
Danes(šele) sem odprl temo 'sporočila članov' in izvedel, da je navada se lepo predstaviti.
No pa začnimo...Kot mulc naredil množico čolničkov jadrničk, potem našel zapuščen čoln in ga opremil z jadri...Jadral po našem potoku Obrhu.Najbrž prvi in zadnji jadralec Obrha.Odkril surf pri 15. letih in zapravil celo 'premoženje ' za najem.Prišel do surfa pri 20.Nekaj let srfa...potem jadrnica ZVEZDA v Piranu.Pi 727.Na Plavniku leta 1993 vržena od burje na obalo.Trdna barka saj je počila samo ena deščica na boku trupa.POpravljena pri patrih na KOšljumu (Punat)
Potem elan ZETA ...Z zeto obplul Brijone in naredil skoraj incident mednarodne razsežnosti, ko sem hotel v Tuđmanovih časih pristati na Vangi.So specijalci bili usmiljeni in me pustili naprej.
Nato gumenjaki od žlahtnika.Nekaj poletnih dopustov z gumenjaki.Prvo prečenje Kvarnerja do UNij.Potem gumenjaček 2.40 in tomos 3.5 s katerim smo osvojili Goli otok.Trije v čolnu iz Raba.
Leta 2006 čisto prava jadrnica Rivetto 750 v Medulinu.Malo utrujena že ampak vseeno zelo 'uživaška'.Ima vse, kar imajo velike.Nekaj čudovitih dopustov na njej in morju.Kvarner, vzhodna obala Istre, potovanje do Dugega otoka,zalivčkanje ob Kamenjaku, ..
Torej preizkusil skoraj vse...Malo mešano.Ampak 'stari' .Malo moćnejši maestral in jadra je pa 'zakon'.
To bi bilo to.Doma v Cerknici.
Že drugo leto takole občasno 'šnofam' po forumu in marsikaj uporabnega se je našlo.Hvala vam.
Danes(šele) sem odprl temo 'sporočila članov' in izvedel, da je navada se lepo predstaviti.
No pa začnimo...Kot mulc naredil množico čolničkov jadrničk, potem našel zapuščen čoln in ga opremil z jadri...Jadral po našem potoku Obrhu.Najbrž prvi in zadnji jadralec Obrha.Odkril surf pri 15. letih in zapravil celo 'premoženje ' za najem.Prišel do surfa pri 20.Nekaj let srfa...potem jadrnica ZVEZDA v Piranu.Pi 727.Na Plavniku leta 1993 vržena od burje na obalo.Trdna barka saj je počila samo ena deščica na boku trupa.POpravljena pri patrih na KOšljumu (Punat)
Potem elan ZETA ...Z zeto obplul Brijone in naredil skoraj incident mednarodne razsežnosti, ko sem hotel v Tuđmanovih časih pristati na Vangi.So specijalci bili usmiljeni in me pustili naprej.
Nato gumenjaki od žlahtnika.Nekaj poletnih dopustov z gumenjaki.Prvo prečenje Kvarnerja do UNij.Potem gumenjaček 2.40 in tomos 3.5 s katerim smo osvojili Goli otok.Trije v čolnu iz Raba.
Leta 2006 čisto prava jadrnica Rivetto 750 v Medulinu.Malo utrujena že ampak vseeno zelo 'uživaška'.Ima vse, kar imajo velike.Nekaj čudovitih dopustov na njej in morju.Kvarner, vzhodna obala Istre, potovanje do Dugega otoka,zalivčkanje ob Kamenjaku, ..
Torej preizkusil skoraj vse...Malo mešano.Ampak 'stari' .Malo moćnejši maestral in jadra je pa 'zakon'.
To bi bilo to.Doma v Cerknici.
Lepo pozdravljeni morjeplovci
Forum prebiram že dobre dve leti. V tem času sem
zasledil res zelo dobre (poučne) teme ,katere so mi
bile v pomoč pri prvih navtičnih miljah. Jaz nisem šel
od male do velike gumice , temveč sem pred dobrimi
dvema letoma kupil Qucksilver 640 Weekend. Sedaj po
treh poletjih mi pa gre že kar dobro .Čoln je pa tudi še
kot nov.
Lp KITI
kot nov.
Lp KITI
kiti napisal/-a:Lepo pozdravljeni morjeplovci
kot nov.
Lp KITI
Še eden s takim plovilom, kot ga imam sam.
Kakšno imaš motorizacijo in kako si zadovoljen?
Predstavi ga pod http://www.morjeplovec.net/forum/viewforum.php?f=16, da boš imel svojo temo.
lp
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Pozdravljeni
Spodobi se, da se predstavim, ne?
Sem iz Kopra, lastnik plovila Calafuria Catarsi 5,85 fisherman, motor Aifo dizel 40 KS, letnik 86. Stara, čvrsta in počasna barka.
Forum je prijetno presenečenje, saj vse prepogosto naletim na forume tipa "Če sam ne vem, bom pa druge učil" ali "BMW je najboljši, Audi je smet!"
Mirno morje, pa lep pozdrav!
Sem iz Kopra, lastnik plovila Calafuria Catarsi 5,85 fisherman, motor Aifo dizel 40 KS, letnik 86. Stara, čvrsta in počasna barka.
Forum je prijetno presenečenje, saj vse prepogosto naletim na forume tipa "Če sam ne vem, bom pa druge učil" ali "BMW je najboljši, Audi je smet!"
Nazadnje spremenil simonm, dne Če Okt 21, 2010 10:33, skupaj popravljeno 1 krat.
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Re: Pozdravljeni
simonm napisal/-a:Forum je prijetno presenečenje, saj vse prepogosto naletim na forume tipa "Če sam ne vem, bom pa druge učil" ali "BMW je najboljši, Audi je smet!"![]()
Simonm,
pozitivno si me presenetil s to izjavo
Dobrodošel!
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta