Dobrodošel med nami pacific2332
Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
pacific2332 napisal/-a:pozdravljeni morjeplovcei, sem Matevž, 23, zaposlen, hkrati pa izradni student. Najvecjo uderuhinjo, ki menja sanje z resnicnostjo sem poblizje spoznal pred vec kot 15leti ko sta me stara starsa vpisla v jadralni tecaj JK Burja. kasnje sva z ocetom hodila na regate z JKL( ce se ne motim je bila jadrnica Vesna), no kmalu pa smo tudi k nasi hisi privlekli manjso jadrnico. starsa sta z leti izgubljala voljo do navtike, zato pa se je moje navdusnje povecevalo. Nasa/moja barcica je dolga 7m, ima tudi kabino, ki pa sicer ni stojna, ampak glede na moje majhne korenine in ljubezni ki me spremlja v zivljenju(tudi ona je zastruplejna jadralka) to ne povzorca prevelikih tezav. zal mi je le tega ker imam barko v zalivu pred kampom ki je odprt le od maja do septembra, nato pa gre barka na prikolico in na zimovanje na depo. upam da se bo moja teznja po pordaji in nakupu nekoliko vecje jdrnice kmalu uresnicila, ker trenutne vec kot vikend izletov po istri ne more ponuditi.
sicer pa vse pohvale za zelo lepo urejen forum, ki mi je ze dosdaj pomagal resit marsi katero stvar, sedaj pa upam da bo se lazje.
mirno morje vsem
JK Burja je še čisto živahna (aprila lani je bilo v njihovih prostorih izobraževanje za licence za učitelje, na začetku decembra pa tudi za licence za inštruktorje jadranja za JZ Slovenije). Vesno (JKL) mislim da sem videl konec prejšnjega tedna privezano v mandraču v Piranu in - čeprav sem slišal o namenih za posodobietv flote JKL, mislim da bo še naprej plula.
Katero znamko in tip jadrnice pa imata zdaj?
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Nov clan ki razmislja o udelezbi na morjeplovcu
Lep pozdrav vsem. Sem Anze, 32, Domzale, stacioniran v Vrsarju. Od 99 do lani lastnik elana 17cc, lani po nekem nesrecnem zapletu brez colna, letos ponosen lastnik novega elana 650cabin
vsak dan bolj razmisljam da bi se vam pridruzil na junijski plovbi, iscem samo se kopilota glede na to da žena zal ne more...in ce zena ne more tudi otroka ne prideta v postev... upam da se kje srecamo in kako recemo, ter nazdravimo...seveda pa vas ob prvi priliki pridem pozdravit tudi na srecanje ki jih organizirate tukaj. Vsem zelim mirno morje in cimvec varnih uzivaskih navticnih milj v 2017! Lp. Anze
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
no da se še jaz predstavim
Sem Jani, stanujoč v Črnomlju, ponosen lastnik že 5 dni gliserja Cranchi 480 (mislim da sem pravilno pogruntal) in motor Yamaha 40 HEO (middle 80's motor).
Krajše "delovne" plovbe sem že par let opravljal, saj po ženin strani žlahta so ribiči.
V ponedeljek se mi je ponudila možnost za nakup zgoraj opisanega čolna, katerega zelo dobro poznam, saj je že veliko let v "žlahti". Vse kar je potreboval je bilo malo šminke, nove sedeže, vetrobransko steklo,.......
V kratkem pričakujte par "idiotskih/začetniških" vprašanj.
Mirno morje
Sem Jani, stanujoč v Črnomlju, ponosen lastnik že 5 dni gliserja Cranchi 480 (mislim da sem pravilno pogruntal) in motor Yamaha 40 HEO (middle 80's motor).
Krajše "delovne" plovbe sem že par let opravljal, saj po ženin strani žlahta so ribiči.
V ponedeljek se mi je ponudila možnost za nakup zgoraj opisanega čolna, katerega zelo dobro poznam, saj je že veliko let v "žlahti". Vse kar je potreboval je bilo malo šminke, nove sedeže, vetrobransko steklo,.......
V kratkem pričakujte par "idiotskih/začetniških" vprašanj.
Mirno morje
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Ruta
Pozdravljeni. Za kdaj priblizno pa je planirana ruta 2017? Upam da ne cisto zadnje dni junija ko ne morem dobiti dopusta...no razen za vikend bi se lahko pridruzil. LMP
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
habibi Vll napisal/-a:Ponavadi vsakoletno 25.6, ko je konec šole.Kako bo letos boš kmalu zasledil, ko bo debata o tem in to bo kar kmalu.
Je že tako, da se marsikaj pozabi!
Vse pride z leti in uredi s tableti!
habibi, bo potrebno redno bilobil jemat!
Debata o letošnji ruti že teče! Začela se je že 2. januarja. Za tako reč pa ni da bi se hecal!
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=19811
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost